Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyaralni vagyunk a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralni vagyunk a párommal de borzasztó együtt. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Eljöttem a párommal 1 hétre nyaralni. A mai nap az utolsó. Azt hiszem eddig ez életem legrosszabb hete,pedig a legjobbakra számítottam.

Semmiben sem értünk egyet,és nem tudunk egyezségre jutni. Ha valamit mondok ő mindig az ellentétjét mondja és szerintem csak azért is csinálja hogy nehogy az legyen amit én akarok. Folyamatosan idegesít hiába megkérem szépen hogy hagyja abba csak folytatja...kérhetem csúnyán is, folytatja.

Ma amikor strandoltunk elkezdtem dobálni játékból iszappal. (Előtte lévő napokon ő is dobált pedig megkértem hogy ne csinálja)

Belekezdtünk egy ilyen játékba és egyszer amikor jól eltaláltam azt mondta rám hogy: idióta f@sz. Ez számomra nagyon sértő de ő adja elő a megsértettet,nem szól hozzám és levegőnek néz. Ezt pedig minden nap eljátsza. Minden kis apróságon felkapja a vizet és olyankor nem szól hozzám,felgmázik. Nyilván nem fogok nyalizni neki mert elég kiábrándító a viselkedése így hát én sem szólok hozzá.

Minden egyes este itt hagy a szálláson és elmegy horgászni... 3x voltam már vele csak azért hogy neki jó legyen.

A nyaralás előtti napon megbeszéltük hogy elmegyünk együtt 2x és ennyi erre ő minden egyes nap megy és itt hagy semmi nélkül.

Egyszer elmentünk koktélozni mivel nagyon szerettem volna. 5000ftba került és azonnal szóvá tette hogy ez milyen szar meg drága.

Egyébként a nyaralás előtt még jól elvoltunk nagyjából,meg minden de ez az egy hét elgondolkodtat hogy vége!

Szerintetek sincs jövője ennek a kapcsolatnak? Ti mit tennétek a helyemben?

2021. júl. 9. 20:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#8 akkor minek hív el nyaralásra? Otthon is napi szinten horgászik..
2021. júl. 9. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

Ha 1 hét nyaralásnál nem tudtok kijönni egymással 1 napig sem, akkor szerinted mi lenne együttélésnel?

:o

2021. júl. 9. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
Ha napi szinten horgászik, akkor min csodálkozol?
2021. júl. 9. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Hány évesek vagytok? Mert a párod viselkedése eléggé gyerekes. Csodálom, hogy kibirtad a nyaralás végéig és nem cuccoltál inkább össze és hagytad ott... Sajnálom de m3g mindig jobb most mint összeköltözés vagy szülés után rádöbbenni milyen valójában a hétköznapokban cukormáz nélkül.
2021. júl. 9. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
most jött ki belőle a bunkó.. Eddig benne volt, csak nem tudta tovább leplezni így komolyabban össze zárva 0-24 ben.. Tanuló pénznek ez a kapcsolat is jó volt..
2021. júl. 9. 21:46
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Ezt vegigolvasni is borzalmas volt, nemhogy megélni! Nektek nincs közös nevezőtök.
2021. júl. 9. 22:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is örülj neki, hogy időben kiderült, hogy nem megy együtt. Ezt kár erőltetni!
2021. júl. 9. 23:05
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Ez offos. Amikor mi a csajommal nyaralni mentünk, mindegy h külföld-belföld, sose volt ilyen. Pedig már első évben nekiindultunk. Valami nálatok nagyon nem oké. Jobb nem lesz. Van akivel instant klappolni fogsz.
2021. júl. 9. 23:10
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

Ez esélytelen. Exemmel ugyanígy jártam

4 nap Barcelona. Semmi nem tetszett neki, előtte pedig amikor felvetettem, mindenre bólogatott, hogy jó lesz.

Megkönyebbültem konkrétan, amikor a hazafele gépen nem egymás mellett ültünk. Hazaértünk, összepakoltam és ott is hagytam egy életre.

2021. júl. 9. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
23%

Van-e jovoje? De buta vagy. Nem is volt jovoje a kapcsolatodnak. Csak jelene meg multja.

Mondjuk ezek sem valami nagy dolgok.

2021. júl. 10. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!