Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek a férje/p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a férje/párja nagyon túlsúlyos ?

Figyelt kérdés
Ez jelent gondot valamiben a kapcsolatban ? Most az eü dolgokat nem nézve az más lapra tartozik.
2021. júl. 9. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit takar nálad a nagy túlsúly?
2021. júl. 9. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom konkrét kg ban megadni.
2021. júl. 9. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Mikor ő van felül, rámlóg a hája és lógnak a csimpánzcsöcsei. Hátulról csináljuk és másra gondolok közben.

Pedig 2 éve olyan kockahasa volt, izmos válla és széles háta, hogy bárhol rávetettem magam 😔

2021. júl. 9. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
3 hány kg lett a párod ha szabad megkérdezni? Másban nem zavar ?
2021. júl. 9. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Engem zavar, nagy a hasa és vastag a combja. Plusz úszógumija van illetve a szemérem dombja is zsírpárnás.

Engem zavar a megjelenése..és nem értem miért nem akar tenni ellene ő se ilyen volt..15kg van rajta de alacsony emiatt többnek látszik

2021. júl. 9. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon túlsúlyos, de van rajta felesleg, olyan kezdő szintű apatestnek mondanám. Amikor összejöttünk, akkor volt életében a legkövérebb, vérnyomásgondjai is voltak, de az nem csak a túlsúly miatt volt, hanem sokkal stresszesebb és fárasztóbb munkahelyen is volt amellett. Sajnos előfordultak merevedési gondok is, bár nem gyakran, mondjuk havi egyszer. Azóta melót váltott, fogyott több mint tizenöt kilót, a vérnyomása is sokkal jobb, a közérzetről nem is beszélve, és a harcossal sincsenek gondok azóta. Ha még öt-tíz kiló lemenne róla nem bánnám, de nekem már a mostani állapot is teljesen jó, ha még fogyna az csak a ráadás lenne.
2021. júl. 10. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Kb 80kg most, de eltunt rola 10-15kg izom (elottem 8 evig edzett es olyan teste volt, hogy senki sem hitte el, hogy nem szteroid muve, elkepeszto). Szoval a sok izmot zsirra cserelte, az uszogumi mar latszik a farmeron keresztul, ha leul a pocakja ralog az ovre is, nem ertem miert hagyta igy el magat mellettem… mikor en meg fogytam is, meg mindig vekony vagyok, brutal jo alakom van…
2021. júl. 10. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!