Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borultam ki?

Figyelt kérdés

30N vagyok, a párom ugyanennyi. A COVID miatt elvesztette a munkáját. Abban maradtunk, hogy innentől én tartom el kettőnket ő pedig építkezik és a ház körül végez munkát. Ez becsülettel csinálja is - de sajnos lassan haladunk.

Néhányszor mondtam, hogy több pénzt nem tudok letenni az asztalra. Próbálok nem kibújni a dolgok alól (takarítás, ház körüli munkák), hiszen lehetne fordított helyzet is és nekem sem esne jól, ha az egész ház egyedül az én felelősségem lenne. (Dolgozni könnyebb, mert ott csapatban vagyok, tud segíteni valaki).

Mostanra viszont elfáradtam. Egy ideje lavorban kell fürdeni, nincsenek bútoraink, sokat rossz a kocsink. Tudom, hogy még pár hónap és vége, de már én is eléggé a végemet járom... Tudom, hogy lehetnék szexisebb, igényesebb megjelenésű, de a nap végén már nagyon-nagyon fáradt vagyok.

Szóltam, hogy nem érzem jól magam, ilyenkor a párom próbál is tenni, de pl. ma is áthívta a barátait. Tudom, hogy ők tudják, hogy építkezés van és állítólag nem zavarja őket, hogy mekkora felfordulás van nálunk, de engem nagyon rosszul érint a dolog. Rossz érzés ülni lenőtt hajjal, lekopott körömmel, stb - jól esett volna, ha ezt legalább előre tudom és egy kicsit tudok készülni, hogy ne kimondottan ennyire rossz bőrben lássanak.

Próbálom mindig összeszedni magam, rendesen enni, sportolni, takarítani. Tudom, hogy a páromat is csomó minden zavarja... Viszont hónapok óta nem tudtam egy tiszta helyre leülni, vagy nyugodtan megvacsorázni.

Szerintetek normális, hog kiborultam, amiért vendégeket hívott? Amiért nem mondjuk elment hozzájuk, vagy nem harmadik helyszínen találkoztak?

2021. júl. 9. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy egy nyamvadt részmunkaidős állást nem tud vállalni.
2021. júl. 9. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miből építkeztek mikor nincs pénzetek semmire?
2021. júl. 9. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell innentől neked eltartanod kettőtöket? Már nem olyan vészes a helyzet, lehet állást találni.

Illetve, hogy futottatok neki az építkezésnek, ha egy munka elvesztése lenullázott titeket? Semmi megtakarításotok sincs?

A szavaidból ítélve eléggé ki vagy használva.

2021. júl. 9. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik h átvetted az ő szerepét is, nem csodálom ha elfáradtál. És ahogy olvasom ő nem igazán veszi ki a munkából a részét, hiszen haverokat hív bulizni. A haverokat meg nem zavarja a kupi, persze, de melyiknek jutott eszébe h segítsen neki?? V esetleg párodnak, h áthívja valamelyiket segíteni?

Azért nem szólt, mert tudja h mindig fáradt vagy, és lefújtad volna, ő meg a le nem vezetett energiáit a haverokkal vezeti le. Menjen dolgozni ő is, kovid ide v oda, aki dolhozni akar, talál melót! Ne hagyd magad kihasználni, állj a sarkadra, és mondd meg neki, ami benned van. H fáradt vagy. Ha nem kapcsol, előszőr ne moss rá. Aztán ne főzz neki. Ha hőbölög, mondd h fáradt vagy, nem jut mindenre energiád. Egyébként neki is ugyan annyi energia főzni és mosni mint neked, van kis kezecskéje.... Ha nincs pénz, b begejezzen egy munkát, akkor míg nem lesz pénz anyagra, irány a házimunka. Segítsen, hiszen te hozod a pénzt...

2021. júl. 11. 04:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Én holtbiztosan nem tartanám el a lusta képét.

Hogyne, te beleszakadsz, ő meg tesz rád.

2021. júl. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!