Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérnél pénzt, hozzájárulást a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérnél pénzt, hozzájárulást a párodtól ha sokkal jobban állna anyagilag mint te?

Figyelt kérdés
Én is dolgozom, de a keresetem nem összehasonlítható az övével. Együtt is élünk nagyjából (hét közben egyszer megyek haza, szóval nem teljesen). Nem szeretném lehúzni vagy ilyesmi, csak néha azt érzem, hogy nem tudom vele tartani az iramot. Ez az első komoly párkapcsolatom, nem tudom ilyenkor mi van (ő idősebb és tapasztaltabb). Köszi!

2021. júl. 8. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%
Közös kassza legyem, de a szobád "biztonságáról" nem akarsz lemondani? Ő meg a saját kassza biztonságáról nem akar lemondani akkor.
2021. júl. 8. 17:48
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem fogorvos. Teljesen magyar aneszteziológus.

És nem 500 ezret keres, nagyon nem. Nem vagyok diáklány, ahogy írtam, van munkám, csak fizetek egy szobát és a sulit. Én 220 ezret keresek, a párom nettó egymillió felett. Ha kimegy ügyelni Ausztriába, akár kétszer ennyit is.

2021. júl. 8. 17:53
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
És mit vársz ettől a kapcsolattól, ha 1M-el a zsebében nem veszi észre, hogy fizetnie kéne? Később sem fog.
2021. júl. 8. 18:11
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

Jaj csak nem Gábor a neve esetleg? B.G.?

;)

2021. júl. 8. 18:11
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
De nem értem, hogy mihez kell hozzájárulnia? Adjon neked zsebpénzt?
2021. júl. 8. 18:27
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

Tehát jól értem, hogy a párod fizeti a rezsit a saját lakásában, ami mondjuk 30 ezer forinttal nőtt meg attól, hogy odaköltöztél (valószínűleg ennyivel sem, mert csak a víz duplázódik, de legyünk nagyvonalúak).

Te meg fizeted mindkettőtök élelmezését az eddigi kiadásaid felett, ami ha magunkból indulok ki a férjemmel, akkor minimum 60 ezer forint plusz kiadás havonta? Itt szerintem az a probléma, hogy nagyon egyenlőtlen a helyzet. Amíg nem költözöl oda, és te is fenntartod a saját "lakásod" (szobád) albérletét és rezsiét, addig szerintem ez nem "korrekt" elosztás.

2021. júl. 8. 18:52
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
Én kérnék. Mivel ő sokkal többet keres, az a minimum, hogy segít. Vagy ha nem, ne akarjon barátnőt.
2021. júl. 8. 18:55
 18/23 A kérdező kommentje:
16, igen, ez a helyzet, de valójában én alakítottam ki. Kompenzálni akartam az ottlétemért és mindig bevásároltam. Aztán valahogy így maradt. Lehet, hogy nem így kellett volna intézni. Csak mint írtam, nekem ilyen "komoly" kapcsolatban nincs tapasztalatom (21 éves vagyok).
2021. júl. 8. 19:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 Őszintén mond el, ne vàdaskodva, meg ne idegesen.

Szerintem csak nem esik le neki, hogy mi a helyzet. Ez egy vakfolt és azért vagytok ketten egy kapcsolatban, hogy minél több vakfoltot láthatóvá tegyetek a másiknak, vagy kivédjétek az onnan beeső problémákat. Nem tökéletes és azért vagy a párja, hogy segíts neki (ilyenkor is).

Ha nagyon cikinek érzed, akkor csak mond azt kövi vacsinál, hogy Józsi, mostmár nem érzem úgy, hogy kitartanál, ha csak a felét fizetem a vacsinak. Kövi héten bevásárolsz te, mert akkor tudok venni magamnak egy nyári cipőt...

2021. júl. 8. 19:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Rengeteget dolgozott az utóbbi hónapokban, kb. csak velem van otthon és dolgozik. Így lesz 19, szólok neki, finoman :)
2021. júl. 8. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!