Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérnél pénzt, hozzájárulást a párodtól ha sokkal jobban állna anyagilag mint te?
Miről van szó pontosan, ami miatt tartani kellene vele a lépést? Pl. sok étterem, kajarendelés, utazás?
Nem csak meglehet, de meg is kell vele beszélni, hogy más anyagi helyzetben vagy mint ő, szeretnél ezekből visszavenni. Nem akarsz tőle anyagi támogatást, találjatok alternatív, nem annyira költséges programokat. Vásárlásoknál lehet ugyanez, nem akarsz drága cuccokra költeni és azt sem hogy megvegyék, stb..
Szerintem vitathatatlanul fair például a védekezés módjának árát felezni, közös használati dolgokba hozzájárulást szintén.
Ha megszorulsz anyagilag és segítséget kérsz tőle, szerintem az is rendben van.
Igazából ez nagyon kapcsolatfüggő szerintem, csak próbáld elkerülni a két végletet: amikor inkább nem eszel 2 napig minthogy kérnél tőle kölcsön 500 forintot és amikor szinte a párod tart el.
4, nagyon is férfi.
5, 3 hónapja vagyunk együtt, de kb. az első randi óta nála lakom, ahogy írtam is, egyszer egy napra szoktam hazamenni. A rezsit ő fizeti, én a hűtőt szoktam megtölteni.
Bár van 8 órás munkám, levelezőn egyetemre járok, az elég sokba kerül. Emellett fizetem a szobámat és a kaját. Nagyon szégyellem, de ez így meghaladja az anyagi lehetőségeimet. Tudom, most azt írjátok, hogy akkor mondjam le a szobát, de valahogy mégis biztonság, hogy van hová mennem, nem egy éve, csak 3 hónapja vagyunk együtt. A párom egyébként orvos, de nem az állami rendszerben. Ha szólnék neki, valószínűleg nevetne egyet és segítene vagy megoldaná ezt a helyzetet, mégsem szeretnék sem kitartott, sem kisegített lenni, most hogy mélyebben belegondoltam.
Konkret osszegeket is irhattal volna, ugyis anomim oldal.
En amugy kernek, ha pl az egyik fizu 150ezer a masik meg 500ezer lenne.
Közös kassza??? Az egyik hajt 600-ért, a másik minimálos, de közösen költsék a pénzt???
Nem, nem. A férfi tartsa el a csaját, cserébe a lány tudja, hogy hol a helye, és mi a dolga!
Egy férfi alapban nem fogadna el semmit egy diáklánytól. Pláne nem ekkora kiadást.
Rossz pasit fogtál ki, válts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!