Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi "költőpénzt" vagy anyagi hozzájárulást/ajándékokat fogadtok el a párotoktól és hogyan határoztátok ezt meg?
Amennyit ő rám szán.
Alapvetően amióta együtt élünk, közös kasszán vagyunk. Amikor összeköltöztünk még nem volt munkám, tanultam, aztán egy évvel később heti 20 órában elkezdtem valami diákmunkát csinálni, de gondolhatod, hogy az nem fedezte a költségek felét. Akkor is az volt, hogy ha szükségem volt valamire, megbeszéltem vele és vagy utalt a számlámra vagy eljött velem és kifizette. Azóta már volt rendes munkám, össze is házasodtunk, csak most meg GYED-en vagyok, ami ugyan még mindig több, mint az akkori diákfizum, de azért messze nem annyi, mint amit ő keres, szóval most is az van, hogy ha szeretnék valamit venni, azt előzetes egyeztetés után vagy ő fizeti, vagy utalja a számlámra. Ha valamiről úgy gondolja, hogy felesleges vagy túl drága, akkor azt elmondja és én elfogadom, de ez nem igazán szokott előfordulni. Hozzáteszem nagy butaságokra nem szoktam költeni, szóval nem az van, hogy a 20. szempillaspirál készletet vagy a legújabb iPhone-t szeretném venni, nyilván a józan ész keretein belül vásárolgatok, de nem határozok meg semmilyen max összeget, amit elfogadok a páromtól (minimumot sem, ha ez számít :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!