Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem képes azt érteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem képes azt érteni hogy megalapozott de kesobb ejtett vád esetén nem kell bocsantot kernem?

Figyelt kérdés

Nem egy esetben ugy néz ki mintha lenne ez meg az, mintha tett volna a baratom ezt azt ami nekem nem tetszik.

Az alap teljesen jogos. Pontokba listaszeruen meglehetne fogalmazni ha ide kiirnám mindenki csak engem igazolna hogy jol sejtem.

Aztan kiderul utolag hogy teljesen veletlenul alakultak ugy a dolgok ahogy, amik azt sejtetik amit.

Es ilyenkor bocsánatot vár azert hogy meggyanusitottam.

De mondtam neki bakker az elozmenyekbol a hulye is azt hinnè hogy joforman azakitanom kene. Az alapja igenis megvolt a gyanunak.

A rendorok se kérnek bocsánatot ha ejtik a vádat!

Es NEM fogja fel!!

2021. júl. 8. 11:36
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
94%

Ha a nő felé bizonyítás azt jelenti, hogy az állandó kombinálásoddal betámadod és neki f*sságok miatt kell magyaráznia, hát ne haragudj, de nem csodálom, hogy a töke kivan ezzel. Nőként írom amúgy.

Miért kombinálsz folyamatosan...??? Miért gyártasz elméleteket?

2021. júl. 9. 08:33
 52/60 A kérdező kommentje:
Errol szo sincs.bocs.:D
2021. júl. 9. 10:04
 53/60 anonim ***** válasza:
94%

Pedig pontosan erről írtál.

De tökmindegy, ki mit ír neked, hajtod a magadét. Lelked rajta. A te életed, kombinálj, nyomozz, állj bele nap mint nap. Sok boldogságot apucival. Nem soká fogja bírni.

2021. júl. 9. 10:28
 54/60 A kérdező kommentje:
Nem errol irtam bocs
2021. júl. 9. 12:13
 55/60 anonim ***** válasza:
97%

Egyem a lelked... Átjött mindenkinek a bulis sztori is, csak egy ilyen pitiáner dolog miatt megsértődni meg vádaskodni, hát ne is haragudj, de kb óvodás szintű. Mint ahogy az is, hogy a nő felé állandóan bizonyítani kell (wtf???).

Te elvárod, hogy még Ő kérjen bocsánatot, de te nem vagy képes megtenni ugyanezt.... Tessék, itt a kérdésedre a válasz, de gondolom ez sem tetszik.

2021. júl. 9. 12:45
 56/60 A kérdező kommentje:

Nem vadaskodtam a bulis sztorin.

Az csak pelda volt a véletlen egybeesésekre.

Leirtam..

En nem várok el bocsanatot. Errol is irtam...

De ő lassan azert is h levegot vettem

2021. júl. 9. 14:28
 57/60 A kérdező kommentje:

Ledominal egyszeruen

Csak senki nem lát bele.

De sebaj. Ettol férfi

2021. júl. 9. 14:29
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen értelmesen vitatkozol, mint velünk, akkor érthető az otthoni helyzeted. Semmi konkrétat nem írsz le, és csak azt várod, hogy veled értsünk egyet. És ha a semmi alapján ez nekünk nem megy, akkor mi kötekszünk.

"Ledominal egyszeruen

Csak senki nem lát bele.

De sebaj. Ettol férfi"

1. Ha ledominál és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor minek vagy vele?

2. Senki nem lát bele, mert nem írod le mi történt.

3. Lenézed az egész másik nemet. Baromira tisztelheted a párod, így elég nehéz kommunikálni még egy értelmes embernek is veled.

2021. júl. 9. 14:43
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

"En nem várok el bocsanatot. De ő lassan azert is h levegot vettem"

Akkor meg egyszerűen otthagyod

"De rajta vagytok h szakitsunk..azertse fogunk he he...

Hál ég jófej egy pasim van amugymeg."

Ezek alapján viszont nem fogsz.

Akkor mégis mire vársz választ? Véletlenek előfordulnak, nem kell mögéjük látni semmi extrát a legtöbb esetben

2021. júl. 9. 14:56
 60/60 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek.

Dehogy nézem le a másik nemet. Nekem kell a masik nem.

Sziasztok

2021. júl. 9. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!