Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem képes azt érteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem képes azt érteni hogy megalapozott de kesobb ejtett vád esetén nem kell bocsantot kernem?

Figyelt kérdés

Nem egy esetben ugy néz ki mintha lenne ez meg az, mintha tett volna a baratom ezt azt ami nekem nem tetszik.

Az alap teljesen jogos. Pontokba listaszeruen meglehetne fogalmazni ha ide kiirnám mindenki csak engem igazolna hogy jol sejtem.

Aztan kiderul utolag hogy teljesen veletlenul alakultak ugy a dolgok ahogy, amik azt sejtetik amit.

Es ilyenkor bocsánatot vár azert hogy meggyanusitottam.

De mondtam neki bakker az elozmenyekbol a hulye is azt hinnè hogy joforman azakitanom kene. Az alapja igenis megvolt a gyanunak.

A rendorok se kérnek bocsánatot ha ejtik a vádat!

Es NEM fogja fel!!

2021. júl. 8. 11:36
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
98%
Te sem fogod fel úgy látom ...
2021. júl. 8. 11:37
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrök és a gyanúsított között nincs szerelmi ill. szereteten alapuló kapcsolat.
2021. júl. 8. 11:41
 3/60 anonim ***** válasza:
99%

2 folyt.

Ja, köztetek sincs.

2021. júl. 8. 11:42
 4/60 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem mindegy miről van szó. Mert vannak olyan agyafúrt manipulátorok,akik direkt ezt csinálják. Csak annyi nyomot hagynak,hogy észrevedd, de bizonyítani nem tudod,ezért kimagyarázzák. Egy pár alkalommal ez megtörténik,utána elhiszed már magad is,hogy te vagy a hülye.

Hallgass a megérzéseidre.

Egyébként én úgy vagyok vele,hogy ha egy ember tényleg akár önhibáján kívül is,de állandóan peches/szerencétlen/furcsa helyzetekbe keveredik ami kihat az én életemre is,akkor engem nem érdekel,de eltávolítom inkább magam a közeléből. Hiába nem tehet erről, de annak sincs értelme,hogy nekem tegye ezzel tönkre az életem vagy állandóan szomorúságot okozzon. Egy idő után már mindegy,hogy mennyire felelős a történtekben.

Mondjuk szerintem akit állandóan zűrös,kétes helyzetek vesznek körbe,az nem igaz,hogy egyáltalán nem tehet róla. Lehet csak annyi az oka,hogy elég buta és minden szituációt rosszul mér fel,semminek nem làtja a következményét,de ez már önmagában elég nekem ahhoz,hogy ne akarjak kapcsolatot tartani egy ilyen emberrel.

2021. júl. 8. 11:46
 5/60 anonim ***** válasza:
98%
Valami ügyvédes sorozatot nézel, vagy mi ez a sok bíróságos kérdés mostanában?
2021. júl. 8. 11:48
 6/60 A kérdező kommentje:

Igen mindig véletlenek alakulnak ugy ahogy. Aztan kesobb kiderulnek hogy tenyleg csak véeltlenek voltak.

A baj az, hogy soha nem érti meg azt hogy ilyenek miatt nem kell bocsánatot kerni. Valoban állandoan engem akar hülyének kihozni. Hogy lassam be tevedtem stb.

Mikozben a veletlenek alapján mindenkiben felmerulne ugyanaz.

2021. júl. 8. 11:51
 7/60 A kérdező kommentje:

5# már nem tudom mivel erveljek hogy felfogja.

Ha tudsz jobbat amivel megérti mirol beszelek akkor várom.

Amugy 3# szerelem van sajnalom ha a te örömed az eletben csak az lenne hogy nincs ;)

2021. júl. 8. 11:52
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fajulhat többször odáig a helyzet, hogy a körülmények úgy hozzák, hogy már szakítani kellene? Szerinted egy szereteten, bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolat a tiéd? Nem ezen kellene dolgozni, mint azon, hogy kinek mennyi büszkeséget sikerül felmutatnia a másik ellen?
2021. júl. 8. 11:54
 9/60 anonim ***** válasza:
69%
7 Nem írnál 1-1 konkrét példát? Kíváncsi vagyok. #5 vagyok.
2021. júl. 8. 11:55
 10/60 anonim ***** válasza:
9 Bocsi, #4 vagyok.
2021. júl. 8. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!