Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem képes azt érteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem képes azt érteni hogy megalapozott de kesobb ejtett vád esetén nem kell bocsantot kernem?

Figyelt kérdés

Nem egy esetben ugy néz ki mintha lenne ez meg az, mintha tett volna a baratom ezt azt ami nekem nem tetszik.

Az alap teljesen jogos. Pontokba listaszeruen meglehetne fogalmazni ha ide kiirnám mindenki csak engem igazolna hogy jol sejtem.

Aztan kiderul utolag hogy teljesen veletlenul alakultak ugy a dolgok ahogy, amik azt sejtetik amit.

Es ilyenkor bocsánatot vár azert hogy meggyanusitottam.

De mondtam neki bakker az elozmenyekbol a hulye is azt hinnè hogy joforman azakitanom kene. Az alapja igenis megvolt a gyanunak.

A rendorok se kérnek bocsánatot ha ejtik a vádat!

Es NEM fogja fel!!

2021. júl. 8. 11:36
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

A bulis dolog hosszu. Arra lenne bizonyitek hogy ot is erdekli elvegre ugyanazt posztolta. Azaz erdekli a buli lehet el is nez oda stb.

Aztan erre rakerdeztem hogy menneĺ bulizni? Aztan kiderult h nem is tudott a bulirol. Tok veletlen posztolta azt amit ok.

Ilyen dolgok vannak. Legutobb viszont csaladi es az meg nagyon ütött. De azt hosszabb lenne reszleteznem. De detto ilyen veletlen volt az is.

2021. júl. 8. 12:08
 22/60 anonim ***** válasza:
97%
Jézusom....
2021. júl. 8. 12:09
 23/60 anonim ***** válasza:
97%
Mi a sz.r ez....
2021. júl. 8. 12:09
 24/60 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egyiktek se tudja egyrészt, hogy mit olvas, másrészt, hogy mit ír/posztol, és hogy mit csinál.
2021. júl. 8. 12:10
 25/60 A kérdező kommentje:

Hu probalom egyszeruen fogalmazni:

Meglatod egy oldalon h valahol buli lesz

Erre a parod kiposztolja detto ugyanazt mint az oldal.

Nem arra asszocialnal.hogy őt is erdekli a buli?

De nem arra kene mivel hót veletlen volt! Es ez miatt el vagy hordva hulyenek.meg kerj bocsanatot.

Ez ugye a lightosabb verzio a szakitosat nem irom le mert marhara hosszu

2021. júl. 8. 12:10
 26/60 A kérdező kommentje:

Nem is tudott a bulirol

Szal teljes veletlen posztolta detto ugyanazt. Es most ezert is a sarba dongolne hogy mekkora hulye vagyok.

2021. júl. 8. 12:12
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Oké, vonatkoztassunk el a párkapcsolatodtól. Meg tegyük fel, hogy durva esetről van szó.

Meggyanúsítod. Ő bizonyítja, hogy teljesen ártatlan az ügyben. Akármi miatt is, te tevedtél, keltettél benne egy rossz érzést. Ezután nem érdekel a másik lelke, csak az, hogy nehogy sérüljön az egód és a büzkeséged. Szerinted ez így rendben van? Mi törtenne, ha azt mondanád, hogy úúú bocsi, csak magyon úgy nézett ki. Ő kerülne fölénybe? Nem tudnál aludni, mert ki kellett mondanod, hogy felejtsük el, ne legyen senkiben rossz érzés?

Az elvileg "szerelmed" lelki világánál előrébb való a te büszkeséged?

Erre válaszolj.

2021. júl. 8. 12:14
 28/60 anonim ***** válasza:
58%

Értem, ezért írtam, hogy azt se tudjátok mit írtok és mit olvastok. Ő biztosan nem.

Véletlenül megosztotta az aktuális bulit, aztán közli ja ő nem is tudott róla? Nem vette észre azt se, hogy megosztotta?

Sztem nem komplett.

VAGY

Pontosan tudja mit csinál, csak épp téged manipulál, hogy már a saját szemednek se higgy és te legyél a hülye meg a gyanúsítgatós és kérj bocsánatot. Pedig nyilvánvaló, hogy hazudik - én pl més soha semmit nem postoltam észrevétlenül úgy hogy azt se tudtam, mi a tartalom.

ÉN inkább erre tippelek.

Ha így van, és többször felmerül, vigyázz vele. Direkt manipulál és ki fog csinálni. Már azt is meg fogod kérdőjelezni ha az orrod előtt csal, mert nem lehetsz ilyen szemét, hogy nem hiszel neki és kérj bocsánatot.

2021. júl. 8. 12:16
 29/60 A kérdező kommentje:

Már nem azert de ha forditva lenne es ő látna alapokat ott kő kövön nem.maradna

En még lightos is vagyok.

Ja es forditva amikor engem gyanusit ezzel azzal SOHA de tenyleg soha nem kerettem vele meg bocsánatot! Megértem(!)hogy megesik ha a feltekeny ha zavarja x srac ha beszelek vele, meghallgatom(!)h ez neki rosszul esik es a srac azota tiltva ia van

Holott marhara nem csaltam meg es nem is akarom es nem terdepeltetem azzal hogy ketj bocsanatot h benzeted!!

Nalam meg még alapok is vannak amikre hivatkozni tudok.

2021. júl. 8. 12:18
 30/60 A kérdező kommentje:
Ja es el tudnam felejteni HA nem azon vergodne h bocsantot kene kernem. Miert is? A veletlenek miatt?
2021. júl. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!