Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak sajnálatból, esetleg kényelemből maradt velem?
Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt. Volt egy veszekedésünk, ami nem is olyan nagy dologból indult ki, de eléggé elmérgesedett. Legalább is a párom részéről odáig fajult, hogy neki idő kell hogy elgondolkozzon, hogy folytatni akarja-e. Aztán mégis kibékültünk még aznap nemsokkal azután, hogy azt mondta neki idő kell, azt mondta szeret és hogy próbáljuk meg. Viszont én félek, hogy ez csak azért van mert megsajnált, de irtó nehéz megtartani a büszkeségedet, ha valakit nagyon szeretsz. Nekem a szakítás meg se fordult a fejembe, de neki igen. És én úgy gondolom, hogy akkor ő már bem biztos, hogy szeret ha ő szakítani akart, csak megsajnált, vagy kényelemből, vagy még az is eszembe jutott, hogy majd eléri, hogy én szakítsak vele. Mi a véleményetek ez alapján?2021. júl. 7. 10:01
21/22 A kérdező kommentje:
19-es Sajnos nekünk is több veszekedésünk volt ezt az utolsót megelőzően, ezek is szinte mind abból adódtak, hogy nincs önbizalmam. Igaz, kibékültünk, viszont én még mindig stresszelek, hogy nem szeret már annyira, mert elrontottam. Nem tudom miért görcsölök rá ennyire, de nem akarom őt elveszíteni.
2021. júl. 13. 20:40
22/22 anonim válasza:
amikor már elgondolkodik az ember a jobb egyedül mint veled szituáción onnantól vége a kapcsolatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!