Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak sajnálatból, esetleg kényelemből maradt velem?
Ha az ember veszekszik akkor sokszor mond csak azért dolgokat hogy a másiknak folyón úgy mint neki.
Ezt utána persze megbánja az ember nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni.
2-es Az én részemről igen. Viszont hogy a párom részéről igen-e azt nem tudom. :-/
3-as Tudom, csak valahogy ez most mély nyomot hagyott bennem és félek, hogy sajnálatból hozta meg hirtelen a döntését, hogy meg akarja még próbálni. Viszont nekem maga ez a kifejezés is negatív. :-/
Egy ember szakitasnal MAGÁRA gondol amikor merlegel hogy akar e a kapcsolatban maradni.
Azaz felsorakoztatja az érveket ellenérveket, milyen lenne egyedul, milyen hamar talalna mást, van e kedve ujra futni a masik nem után meg vergodni vagy jobb e a kenyelem, anyagi helyzete hogyan alakulna a kapca nelkul mvagy mennyi kell még ahhoz hogy talpraálljon kilepjen millio pont van amit átlehet rágni mielott kimondja az ember hogy kilép/vagy marad inkabb.
Igen, ez igaz. De az szerintem nem jó és a másikkal szemben se tisztességes, ha csak azért maradsz vele, mert úgy gondolod, hogy jelenleg nem találna mást, vagy kényelmesebb így neki.
Sajnos a veszekedés során mondott olyan dolgokat, amik arra utaltak, hogy ha pl. jönne egy újabb veszekedés, akkor elhagyna. Vagy hogy, " nem tudjuk mi lesz még, lehet egy év múlva te akarsz szakítani". Ez igaz is, viszont én ilyet sose szoktam mondani, mert szeretem és nem gondolkozok ilyeneket. De úgy látszik ő igen.
Rengetegen vannak ugy kapcsolatban h mert pl nem találna mast.
De mas miatt is.
Mindenkinek van oka a kapcsolatra eleve. Kulonben nem lenne benne senki.
Az oregek se véletlenul vannak egyutt. Inkabb, mint egyedül alapon csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!