Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl mgam azon, hogy a barátom sajnálatból volt velem?
A pasik nem szoktak együtt lenni valakivel sajnálatból. Nem így működnek. Nem tudnak sajnálatból szeretkezni, nem pazarolnak valakire időt, aki nem is érdekli őket. Azért mondta, hogy bántson. Ne hagyd, hogy ez sikerüljön neki.
Meg sem érdemelt téged, fel a fejjel!
Voltam hasonló helyzetben, először én szakítottam, aztán idővel meggondoltam magam és kiakartam békülni (elég rossz húzás lehetett a részemről is), nem meglepő módon így a szakítás után már elég rosszul viszonyult hozzám a barátom.
Nem értelek téged, miért nyafogsz azért, hogy “sajnálatból volt veled”, miközben te is így bántál vele? Miért szakítottál vele megfontolatlanul? Szerintem ez nem így működik, hogy egyet gondolok és szakítok, majd meggondolom magam s várom, hogy béküljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!