Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá a barátom, hogy el járjunk kikapcsolódni, kirándulni?
Nem a közös jövőtökért dolgozik, hogy legyen elég pénz családot alapítani, vagy ilyesmi?
Esetleg lengesd be, hogy szexelhetnétek a szabadban.
Mostanában kezdett el dolgozni?
Ha alapvetően nem kiránduló típus, akkor az első évben csak a kapcsolat kezdeti lendülete miatt volt olyan. Ha viszont alapból is kirándulós típus volt, akkor mostanában történt valami, ami miatt visszavett. Nem tudom, mert te ismered, hogy történhetett-e ilyen.
Az, hogy dolgozik, alapvetően nem baj, felnőtt ember. De ennek is van egy határa. Én is dolgozom, főállás mellett még távmunkát is mellékesben, ráadásul tömegközlekedő vagyok, mégis jut időm a hobbijaimra is, most szombaton is megyek egy teljesítménytúrára.
Milyen a munkája, a hosszú hétvégék alatt is dolgozik? Tervezd meg jó előre, beszéld rá, hogy a március 15-i hosszú hétvégén utazzatok el valamerre.
Egy másik ötlet, hogy a születésnapjára lepd meg wellness utalvánnyal, ami pár hónap múlva lejár. Az ajándékra nem illik rosszul reagálni, így azért jó eséllyel el is fogtok menni.
"Nem a közös jövőtökért dolgozik, hogy legyen elég pénz családot alapítani, vagy ilyesmi?"
Jajj, ezt a szöveget! Nyilván a kérdező is dolgozik, és kell tudni egyensúlyt teremteni, mert ha csak mindig munka van, akkor mikor és minek élünk? A közös emlékek, kikapcsolódás fontosak. Ha ezek hiányoznak, hamar felőrlődik egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!