Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak sajnálatból, esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak sajnálatból, esetleg kényelemből maradt velem?

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt. Volt egy veszekedésünk, ami nem is olyan nagy dologból indult ki, de eléggé elmérgesedett. Legalább is a párom részéről odáig fajult, hogy neki idő kell hogy elgondolkozzon, hogy folytatni akarja-e. Aztán mégis kibékültünk még aznap nemsokkal azután, hogy azt mondta neki idő kell, azt mondta szeret és hogy próbáljuk meg. Viszont én félek, hogy ez csak azért van mert megsajnált, de irtó nehéz megtartani a büszkeségedet, ha valakit nagyon szeretsz. Nekem a szakítás meg se fordult a fejembe, de neki igen. És én úgy gondolom, hogy akkor ő már bem biztos, hogy szeret ha ő szakítani akart, csak megsajnált, vagy kényelemből, vagy még az is eszembe jutott, hogy majd eléri, hogy én szakítsak vele. Mi a véleményetek ez alapján?

2021. júl. 7. 10:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es Én boldog vagyok vele. Sajnos a bizalommal van gond. Ő a szabadságot hiányolja szerintem. Neki hiányoznak a nagy bulik egyedül. Én viszont olyan vagyok, hogy nagyon nehezen bízok. És elhiszem, hogy ez fárasztó, de ez sajnos abból ered, hogy saját magammal van problémám, nincs semmi önbizalmam és azzal, hogy lájkolgat más lányokat, vagy éppen az exét nézegeti az nem segít abban, hogy jobban érezzem magam.
2021. júl. 7. 11:38
 12/22 A kérdező kommentje:
10-es Nyilván X év után nem ugyanaz. De az sem jó, ha valakivel csak azért vagy, mert nincs jobb. Ez nem kihasználás? Mert ha jön jobb, akkor otthagyja a másikat abban a tudatban, hogy ő sosem volt jó.
2021. júl. 7. 11:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Normal esetben a kapcsolat a szabadsag. Amikor vegre melobol vagy bulibol hazamesz amikor vegre a sok futo sz.r semmibol normalis kapcsolatod van stb.

Aki forditva fogja fel az még nem érett komolyra.

2021. júl. 7. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

12 nem feltetlenul.

Millio kapcsolatfuggo is van, valszeg te is...

2021. júl. 7. 11:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen velünk is volt, és mi szakítottunk is.

Pár óráig magunkban voltunk, aztán még aznap este megbeszéltünk mindent higgadtan, és azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, és eszünk ágában nincs szétmenni.

2021. júl. 7. 17:47
 16/22 A kérdező kommentje:

15- Örülök, hogy nektek így végződött. De minden helyzet más...

De majd meglátom, hogy alakul.

2021. júl. 7. 21:21
 17/22 Senior Séf ***** válasza:
100%

"Az oregek se véletlenul vannak egyutt. Inkabb, mint egyedül alapon csak."

Kétségtelen, hogy az esetek túlnyomó többségében ez a helyzet, de nem mindenhol. Nem tudom, mennyire számítunk öregnek, de mi még 60-on elül s imádjuk egymást.

2021. júl. 10. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt hasonló lajkolós sztori ami szintén megtörte egy kicsit a bizalmamat. De a párom hajlandó változni és megleonalom elhinni hogy neki nem jelentett annyit mint amit èn az agyamban gondolok. A te párod mit mond erre? Megérti hogy ezzel téged megalázott és bizalmatlan vagy ?
2021. júl. 13. 20:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is volt egy ilyen kapcsolati mélypont időszakunk, amikor repkedtek a válogatott sértések és lengettük egymásnak a szakítás opcióját. A párom betegesen féltékeny volt, ami nagy részben az exei megcsalásai és az önbizalomhiánya miatt történt, ellenben én igényeltem a társaságot, voltak fiú haverjaim, amit ő nem tudott elviselni.

Borzasztóan nagy munka volt, de mi helyrehoztuk a kapcsolatunkat, azóta, immár három éve egy veszekedésünk se volt. :) Kompromisszumok kellenek, mindkettőnknek sokat kellett változnia, nem csak a másikért, hanem kettőnkért.

2021. júl. 13. 20:14
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as Igazából nem is tudom, hogy felfogta-e, hogy mit éreztem ezzel a lájkolgatással kapcsolatban. Számára ez a lájkolgatás nem jelentett semmit. Bár nagyon remélem, hogy megértette, próbálok én is változtatni a hozzáállásomon.
2021. júl. 13. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!