Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, szakító ok lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szakító ok lenne ez részetekről?

Figyelt kérdés

Ha a pasitok csak horvátországba tudna titeket elvinni nyaralni, és csak 8 napra.

A barátnőiteket meg egész nyáron vinnék ide oda, egzotikus nyaralásokra stb.

2021. júl. 4. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
7%
Szó sincs arról, hogy a nők nem dolgoznának. De egy kapcsolatban általában a férfi kell kezdeményezze az ilyesmit, valahogy a nők is elvárják ezt, és ez így is van rendjén.
2021. júl. 5. 10:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálad lehet, nálunk kapcsolatban együtt beszéljük meg az ilyesmit, mivel nem kisállat vagyok, akit szatyorban visznek ide-oda.
2021. júl. 5. 10:30
 23/28 anonim ***** válasza:

22es

Dehát erről beszélek. Nem minden kapcsolat olyan, mint a tied, és nem tudják az ilyesmit megbeszélni.

2021. júl. 5. 10:32
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nem tudnak ilyet megbeszélni, az nem kapcsolat.
2021. júl. 5. 10:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem. Majd megtudod ha szerelmes leszel akkor nem csak ez fog számítani. De ha az vagy akk ne vedd magadra. Ha kizaro ok akk keress olyat aki dúsgazdag és megteheti hogy gyakran elmentek nyaralni.
2021. júl. 5. 10:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem kell dúsgazdagnak lenni amúgy évi 1 ázsiai nyaraláshoz sem:-)Mi diplomás mérnőkök vagyunk,a barátunk villanyszerelő s évente 2x mi mindif megyünk vagy Ázsia vagy Amerika. PLUSZ télen sielés Franciaországban:-)
2021. júl. 5. 13:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem gáz, sőt. Az én körömben Horvátország is exotikusnak számít majdhogynem. Az én társaságom java nem megy olyan nyaralásokra, vagy max a Balatonra. Egy Horvátország már extra, és ha a párom elvinne, én is beleszállnék anyagilag. :)
2021. júl. 5. 13:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha nem ő a föld legpénzesebb embere, akkor esélye sincs.

Facepalm

2021. júl. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!