Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérdezte, hogy elmehet e prostihoz, ez szakító ok?
Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt. Én 27 a párom 28 éves. Nagyon jó a kapcsolatunk és a szex is jó annak ellenére, hogy videkilányozni akar.
Őszintén elmondta, hogy szeretne mással is szexelni egy alkalommal. Én annyira kiakadtam, hogy azóta nem is beszéltünk. Ez tegnap este volt most dolgozik de délután átakarom vele beszélni.
2021. máj. 3. 09:15
1/12 anonim válasza:
Teljesen normalis, kb a kapcsolatok fele igy csinalja, nem is ertem hogy gondolod hogy nem mehet el!
2/12 anonim válasza:
Ha neked nem fér bele, akkor igen szakító ok, ha pedig belefér akkor nem. Döntsd el és beszéld meg vele.
3/12 anonim válasza:
Monogám kapcsolat esetén ez szakító ok.
5/12 anonim válasza:
Ahogy TE érzed. Van akinél kapásból szakítóok, van akinél belefér m
6/12 anonim válasza:
Kapcsolatban a prostizás az valami egészen abszurd. Az egy dolog, hogy mással is szexelne és ha nem vagytok teljesen monogámok, akkor meg lehet próbálkozni pl egy hármassal vagy párcserével. De ha fizetne azért, hogy szexeljen valakivel, aki jó eséllyel tele van betegségekkel, majd szexelne tovább veled... Ez nekem sok.
7/12 anonim válasza:
Bár én férfioldalról közelítem meg a dolgot, de ez nálam is szakító ok lenne. Ha 9 éve együtt vagyok a párommal és felhozna egy ilyet hogy ő mással is akar szexelni, az nálam kiverné a biztosítékot. 9 évet azért mégse lehet csak úgy a kukába dobni, szóval mindenképpen megbeszélném vele a dolgot, de nekem ez nem férne bele.
9/12 anonim válasza:
Szakító ok, kétség ne férjen hozzá.
10/12 anonim válasza:
á dehogy ki záró ok had menjen össze vissza
és most komolyan:
léteznek nyitott kapcsolatok meg párcserék neked kell el dönteni hogy ilyenbe benne vagy-e .
Saját véleményem ha mással akarok lenni pláne prostival akkor vagy nem szeretem a párom vagy rossz a szex
viszont lehetnek olyanok akik iszonyatosan szeretik egymást még is nyitott kapcsolatban vannak. erről nincs se saját véleményem semmilyen infóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!