Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, szakító ok lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szakító ok lenne ez részetekről?

Figyelt kérdés

Ha a pasitok csak horvátországba tudna titeket elvinni nyaralni, és csak 8 napra.

A barátnőiteket meg egész nyáron vinnék ide oda, egzotikus nyaralásokra stb.

2021. júl. 4. 11:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Az igen, én soha nem is voltam nyaralni. Remélem ez troll kérdés és nem ilyenek a nők. F
2021. júl. 4. 12:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg csak itthon megyünk kirándulni és azok is csak egy napos utak.

EZt azért megtesszünk 10-12* is évente.

A tengert egyikőnk se szereti.

2021. júl. 4. 12:38
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem lenne szakítóok. Nekem bőven elég egy hét nyaralás ahhoz, hogy jól érezzem magam, és még abba is be szoktam fizetni.
2021. júl. 4. 12:49
 14/28 anonim ***** válasza:
Legalább akkora hozzá állásod lenne a közös nyaraláshoz mint az igényed, akkor ti is több helyre tudnátok menni nyaralni. Ingyen nyaralás az jó még ha a bal sors is mentek, de ha neked kellene fizetni érte még a helyi strandra sem tudnátok elmenni. Megélhetési nő az ilyen. Életképtelen!
2021. júl. 4. 12:52
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Troll kérdés.
2021. júl. 4. 12:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekel, melyik barátnőm hova megy. Ha el akarok menni, összespórolom a nyaralás felét, nekem ne fizetgessenek ilyen utakat.

Mi egyébként idén Balcsira megyünk és az is tökéletes.

2021. júl. 4. 13:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem már gyerekként világos volt, hogy vannak, akik többet megengedhetnek, mint én, és vannak, akiknek én számítok gazdagnak.

Ettől függetlenül szakítanék, mert ha így gondolkodik valaki, az nem az én emberem.

2021. júl. 4. 14:47
 18/28 anonim ***** válasza:
9%
Tudjátok ki a troll? Azok, akik azt írják, hogy troll kérdés és hogy ilyen nincs. Mindennapi életben előfordulnak ilyen dolgok mindig, hogy az asszony mondja a pasinakz hogy bezzeg Géza Juditot a horvát tengerre vitte, ők meg sehol sem voltak. Ha nem is Maldív szigetekről van szó, de a fenti példám teljesen általános.
2021. júl. 4. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Aham, ott van opciónak, hogy "elmennék dolgozni". Nyilván ha a gazdagság miatt nem dolgozik a nő, akkor van pénz segget áztatni, tehát konkrétan olyan proli, lusta nőkkel vagytok körülvéve, akik nem dolgoznak. Én nem ismerek olyan nőt (vagy férfit), aki nem dolgozik.
2021. júl. 4. 16:01
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 66 éves vagyok, de nem volt olyan nőm, aki "elvinni" kellett volna nyaralni.

Egy párkapcsolatban sokmindent csinálunk együtt, közös erővel, közös örömünkre.

Ha úgy érzed, hogy neked ki kell fizetned a nyaralását, akkor te nem párkapcsolatban élsz.

2021. júl. 5. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!