Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, szakító ok lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szakító ok lenne ez részetekről?

Figyelt kérdés

Ha a pasitok csak horvátországba tudna titeket elvinni nyaralni, és csak 8 napra.

A barátnőiteket meg egész nyáron vinnék ide oda, egzotikus nyaralásokra stb.

2021. júl. 4. 11:46
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
elmennék dolgozni, és én is beszállnék a nyarlásba
keresnék egy gazdagabb pasit
58 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
36%
Elég nagy baj volna ha már ...
2021. júl. 4. 11:50
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Óó ebből mindig csak a baj van, hogy bezzeg a másik...
2021. júl. 4. 11:53
 3/28 anonim válasza:
93%
Dehogy lenne gond. Egyrészt nőként én is beszállok a nyaralás költségeibe, másrészt Horvátország is jó hely.
2021. júl. 4. 11:55
 4/28 A kérdező kommentje:
3, de ha a barátnőket indonéziába, meg sri lankára viszik 2-3 hetekre, + havi 1 wellnessezés belföldön, eléggé kontrasztossá teszi a képet
2021. júl. 4. 11:57
 5/28 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk ilyen gond nincs..Van 2 gyerekünk,diplomás felnőttek vagyunk ,s nagyon jól élünk..Folyamatosan utazunk egzotikus helyekre.De attól még az Adriát is szeretjük:-)Szerintem a kérdés kötekedő amúgy..Minden ember a saját sorsáért felel..S nem egy nőt ismerek aki keres olyan jól hogy tellik neki rá:-)
2021. júl. 4. 11:58
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, kinek kell olyan nő, akit "vinni" kell nyaralásra? Együtt megyünk, közös költségen. Nem eltartom a párom, hanem együtt élünk.

A szavazatok aránya lesújtó, de gyanítom, hogy sokan csak hülyeségből válaszoltak így.

2021. júl. 4. 12:00
 7/28 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk én 22 éves szingliként is egy hónapot kint voltam Thaiföldön (önkéntes programon belül), szóval aki szeretne utazni, az fog is. Nem fog egy másik emberre és annak vagyonára várni ehhez.

Hagyjuk már a szokásos minden nő aranyásó gondolkodást... Na, ez az ami önmagában kizáró ok. Szánalmas.

22/L

8/28 anonim ***** válasza:
59%
A nyaralós típus eleve nem jön be!
 9/28 anonim ***** válasza:
97%

Ha emiatt szakít veled a csaj akkor nem éri meg ezen rágódni.

Javasold neki a puncs.hu-t, ott találni fog neki megfelelő férfit.

10/28 anonim ***** válasza:
88%
Azt vágod, hogy itt nőgyűlölők is fognak válaszolni/szavazni hogy még rosszabb színbe tüntesse fel a nőket?
2021. júl. 4. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!