Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna titeket ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a barátnőtök replika ruhát vagy ékszert vásárolna és viselne?

Figyelt kérdés

Ha vásárolna egy Cartier karkötővel megegyező karkötőt ami replika vagy ötvös csinálta a barátnőtök megrendelésére?

Csináltattam egy ilyen karkötőt, de a barátom azt mondta hogy ha nem tudom megvásárolni az eredetit (3,500€ a legkisebb) vegyek valami más karkötőt ami nem ilyen felkapott, de butaság ilyet viselni ha nem eredeti és csak nagyzolásnak tűnik.

Titeket mennyire érdekel mit visel (milyen márkájú) a barátnőtök?

2021. júl. 4. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Én azon röhögök, mikor a lakótelepi kozmetikus Loisz Vottyon táskával parádézik, mikor mindenki tudja, hogy a kínai piacon vette.
2021. júl. 4. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem érdekelt, hogy mennyiért vette, vagy márkás-e egyáltalán, vagy piacon vette. Tudja mi áll jól neki, és ez alapján öltözik, nem az árcédulát feszi fel ruha gyanánt.
2021. júl. 4. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem az olyan ékszereket/ruhákat kedveli rajtam (és saját magán is), amelyeken nem látszik, hogy mennyire krva drágák.

Ehhez is kell némi kifinomultság.

2021. júl. 4. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként javaslom, hogy ne. Inkább vegyél valami olcsóbb de eredeti darabot, mint replikát. Az mindig is ciki lesz, mert azt közvetíti, hogy ugyan nem engedheted meg magadnak de páváskodnál vele. Annyi szép és elegáns ékszer van, ami megfizethető az átlag embereknek is.
2021. júl. 4. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek a barátoddal
2021. júl. 4. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
egyébként rákot kaptam a kérdéstől, kösz
2021. júl. 4. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel milyen márkát visel, a kínaiból is öltözhet. A replika cuccok szánalmasak.
2021. júl. 4. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem az a típus zavarna, amin rajta van a kamu márkajelzés is. Ha csak a fazonja, dizájnja tetszik az adott terméknek, és vesz olyat, ami hasonló hozzá, vagy csináltat, de márkajelzés nincs rajta, az engem nem zavarna. De ha azért veszi az adott ruhát, cipőt, táskát az illető, hogy a telepen a többiek azt gondolják, hogy neki telik Louis Vuittonra meg Michael Korsra, az szánalmas.
2021. júl. 4. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom az ilyen wannabe embereket.

Az nem zavar, ha valaki a kínaiből vagy a H&M-ből vásáról, de amikor hamis cuccokat vesz, hogy többnek mutassa magát az rohadt szánalmas.

2021. júl. 4. 12:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Elítélem a hamisítványok viselőit. Legyen az óra, ruha, cipő, parfüm,...

Ja, és a "replika" kifejezés jelentése az eredetit gyártó cég általi újrakiadás, pl. ez: [link] illetve a hivatalos, múzeumi minősítésű másolatok, bemutató célra.

MINDEN más gagyi hamisítvány!

2021. júl. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!