Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket ha a barátnőtök replika ruhát vagy ékszert vásárolna és viselne?
Ha vásárolna egy Cartier karkötővel megegyező karkötőt ami replika vagy ötvös csinálta a barátnőtök megrendelésére?
Csináltattam egy ilyen karkötőt, de a barátom azt mondta hogy ha nem tudom megvásárolni az eredetit (3,500€ a legkisebb) vegyek valami más karkötőt ami nem ilyen felkapott, de butaság ilyet viselni ha nem eredeti és csak nagyzolásnak tűnik.
Titeket mennyire érdekel mit visel (milyen márkájú) a barátnőtök?
Az én férjem az olyan ékszereket/ruhákat kedveli rajtam (és saját magán is), amelyeken nem látszik, hogy mennyire krva drágák.
Ehhez is kell némi kifinomultság.
Nem bírom az ilyen wannabe embereket.
Az nem zavar, ha valaki a kínaiből vagy a H&M-ből vásáról, de amikor hamis cuccokat vesz, hogy többnek mutassa magát az rohadt szánalmas.
Elítélem a hamisítványok viselőit. Legyen az óra, ruha, cipő, parfüm,...
Ja, és a "replika" kifejezés jelentése az eredetit gyártó cég általi újrakiadás, pl. ez: [link] illetve a hivatalos, múzeumi minősítésű másolatok, bemutató célra.
MINDEN más gagyi hamisítvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!