Hordhatom ezt az órát bárki előtt?
Figyelt kérdés
Vettem egy Rolex Daytona órát, mert megtetszett, viszont nem hinném, hogy eredeti, mert nem került olyan sokba.
Ettől függetlenül a kidolgozása szép, automata szerkezet, nem egy gagyi hatást keltő.
Sokan erre is azt mondanák, hogy csak egy hamisítvány, még akkor is, ha nem néz ki annak?
2021. júl. 1. 11:56
1/21 anonim válasza:
Ez egy paradoxon, ha ennyire érdekel hogy mit gondolnak rólad akkor miért hordasz hamus rolexet?
2/21 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy annyira érdekel mit gondolnak, de egy normális mértékben azért érdekel, mint ahogy bárki mást.
2021. júl. 1. 12:03
3/21 anonim válasza:
Ha nem vagy gazdag, vagy nincs olyan egzisztenciád, olyan munkád, akkor úgyis levágják, hogy hamisítvány, az meg gáz.
4/21 anonim válasza:
Hát gáz, de kinem szarja le, rokonaid emiatt nem utálnak meg, vadidegennek pedig mindegy.
5/21 A kérdező kommentje:
S ezt annyira szokás figyelni, vagy ekkor egyből az jön le, hogy menőzik?
2021. júl. 1. 12:11
6/21 anonim válasza:
5-ös, amúgy ezt kihagytam, de ahogy mondtam lezarják.
7/21 anonim válasza:
Én nem tudom a választ a kérdésedre, mert nem szoktam figyelni az órákat. De ha neked tetszik, miért ne viselhetnéd? Miért lenne gáz?
8/21 anonim válasza:
"egy normális mértékben azért érdekel, mint ahogy bárki mást" - akkor nem vagyok "bárki más", mert pont lesz*rom. Ha tetszik, viseld, ilyen egyszerű.
10/21 anonim válasza:
Én messziről kiszúrom és magamban alkotok véleményt rólad, de nyugi, nem teszem szóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!