Mennyire magasnak számít egy 175cm magas lány? Pl hordhatok magassarkút? Mennyire magas ez a fiúk szemében?
Hogy mennyire magas a fiúk szemében, az attól függ, hogy milyen magas srácra érted a kérdést. :D Pl. egy 190 cm magas srác mellett magassarkúban is jól néznél ki! :)
Szerintem nem feltétlenül a magasság a kritikus kérdés, inkább a testalkat. Kérdés, hogy a 175 cm-hez hány kg társul.
Én 174 cm vagyok, a barátom egy 10-essel több. Nem zavar, ha felveszek magassarkút, igazából nem érzem magam magasnak. Ha rajta is van cipő (márpedig szokott lenni :D), akkor az 1,5 centivel magasabbá teszi őt is, én meg maximum 7-8 centiset hordok.
Amúgy meg volt olyan is már, hogy alacsonyabb srác akart felszedni, de ahogy körbenézek, nagyon sok nálam magasabb fiú van. Sosem volt olyan, hogy a magasságom miatt hátrányban lettem volna valahol. Szóval ne aggódj, öltözz úgy, ahogy neked jól esik.
Na nekem nagyon bejönnél(valószínüleg),
193cm/18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!