Rendeltem egy cipőt, mekkora szarba léptem? SoS.
Figyelt kérdés
Szóval. Szerettem volna rendelni egy Adidas Deeruptot. Nagyon gyorsan túl szerettem volna esni a rendelésén (első online cipő vásárlásom) és bepögyögtem, hogy Adidas Deerupt és kb 3. oldal "newsaddiscaunt"-ról meg is rendeltem. A pénzt le is vonták, de arról nem jött értesítő, hogy küldenék a csomagot. Jobban beleástam magam a dolgokba és hát 90%-ban a látottak után replika oldalról van szó. (minden akciós, emailes ügyfél, ezen kívűl semmi elérhetőség) Az egyik kérdés az az lenne, hogy lehet rá esély, hogy eredeti cipőt kapok vagy nem. A másik, hogy nem jött semmi arról, hogy küldenék, szóval egyátalán megjön? Teszem hozzá kínai pénzt vontak le.. (26k ft volt, 3-10 munkanapos szállítással, eddig 3 nap telt el. Írtam az emailes supportnak, választ nem kaptam)2021. jún. 12. 16:29
1/5 anonim válasza:
mit jelent, h kínai pénzt vontak le?
2/5 anonim válasza:
Hát, szerintem ne azon aggódj b eredeti, vagy sem, hanem hogy egyáltalán kapsz-e valamit :D
3/5 anonim válasza:
Öreg hiba ilyen oldalról rendelni. Tanulópénz lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek vissza küldjem? Elv vissza lehet küldeni, de 5000ft a szállítás és azt nem tudom, hogy vissza utalják e vagy csak levásárolni tudom az összeget, mert ha az utóbbi, akkor nyilván ez nem játszik.
2021. jún. 12. 22:18
5/5 anonim válasza:
Nagyon sok a kamu oldal és ezért is jobb néha magyar webáruháztól rendelni, minden sokkal egyszerűbb. Pl. adidasban ők nagyon erősek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!