Vigyázat a wish.com-al, mást rendeltem és mást küldtek, nem regisztráltként rendeltem. Lefotóztam mit küldtek és hogy én mit rendeltem, de csak sajnáljuk a válasz, wish-el kapcsolatos bejegyzéseket olvasva gondolom többen jártak hasonlóan ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 15:54
1/9 anonim válasza:
Több éve rendelek wish-ről. Egyszer sem jártam így. De, amúgy valahogy vissza lehet kérni a pénzedet, de ehez elvileg regisztrálni kell.
2/9 anonim válasza:
Milliószor rendeltem már Kínából, nagyon kevésszer fordult elő hogy nem azt küldték volna, de ilyenkor mindig vagy visszautalták a pénzt, vagy küldtek másikat.
4/9 anonim válasza:
Ha annyira felelotlen vagy hogy regisztracio nelkul rendelsz akkor azt kapod amit erdemelsz
5/9 anonim válasza:
Na de akkor azt küldték amit kértél, nem? Mert te ezt mondtad :D
"mást rendeltem és mást küldtek"
6/9 anonim válasza:
Mi úgy jártunk egyszer, hogy jó pár éve rendeltünk valamit regisztrációval (szerencsére nem olyan nagy összegben) és azóta se jött meg(:
7/9 anonim válasza:
Az még lemaradt: Én úgy gondolom, ha regisztrációval, ha nem, attól még illene tényleg azt küldeni, amit a képen lát a vevő.
8/9 anonim válasza:
én sosem aggósom emiatt mert visszakérem a pénzt és hello:))
9/9 anonim válasza:
Hülyék mi sem vagyunk, de hiába kértük nem adták vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!