Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Anyukák! Mi történhetett, hogy a baba megszületése után, szinte napi szinten össze tudunk veszni valamin a párommal?
És már 1 éves a kislányunk, 2 hét sem telt el a születése után és összevesztünk.
Előtte 4 évig voltunk "kettesben", kb. 2-szer ha volt nézeteltérés, de valami pitiáner volt az is.
Lesz ez valaha másképp? mert ez így nagyon idegőrlő 😕😕 vagy ennyire különbözőek a gyermeknevelési nézeteink...meg vagyok rémülve kicsit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ok, ez nem te vagy.
Több infot irtál.
Nincs magnézium vagy valamilyen b-vitamin hiánya a párodnak hogy így reagál? Illetve munkahelyen minden ok?
De amugy az necc hogy elbeszéltek egymás mellett. Meg kéne beszélnetek.
Fáradtság, illetve a napi rutinba történő belefáradás.
Beszélnetek kell, megegyezni. Egymással többet foglalkozni, valószínűleg mindkettőtök élete leginkább a baba körül forog, egymásra már nincs türelmetek. Ez javítható, néha vigyázzon valaki a gyerekre és foglalkozzatok csak egymással. Erősítsétek a kapcsolatot, egymást, egy gyermek születése minden kapcsolatot próbára tesz.
És a fenti hozzászólóval egyet értek, a vitaminokat ki lehetne próbálni, sokat tud segíteni.
Szerintem nem állt készen az apaságra akkor. Azt hallottam a válások nagyrésze az első gyerek születésétől számított egy éven belül történik. De szerintem nem is azért mert az embernek baja van a párjával, hanem hirtelen nagy a felelősség, és ki akar ugrani a dologból, és mivel férfi ezt meg is teheti, a hétvégi apukaság sokkal lazább, mintha neki kéne 0-24-ben a gyerekkel lennie. Mondjuk nyilván ilyen esetben én közölném vele, hogy osztott felügyeletet fogok kérni, és egyik héten itt a gyerek másik héten ott, szóval a válással sem menekül el a felelősség elől.
De azért próbálj vele elbeszélgetni az érzéseiről valamikor, hátha hajlandó lesz megnyílni.
Kedves Hozzászólók, mindenkinek nagyon köszönöm a kommentet, tanácsot!! Nagyon jókat kaptam és azért külön köszönet, hogy nem írt bántóan senki.
Próbálnám én megbeszélni, de amikor kérdem, hogy mi baja, miért szomorú vagy kedvetlen, szótlan, mi a válasz? "Semmi baja". Így baromi nehéz.
A munkáját szereti, de most xar helyen van, azt utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!