Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha én napi 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha én napi 10 órát dolgozok, a barátnőm meg csak 4-et, akkor jogosan várom el azt, hogy minden este orálisan kielégítsen?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
88%
39 De ha ő NEM IGÉNYLI,hogy bármikor kinyald,akkor szerinted igényli,hogy állandóan szopjon? Akkor csinálja,mikor van kedve.
2021. júl. 2. 10:06
 42/76 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Nem tartozok neked elszámolással a munkahelyi kapacitásommal kapcsolatban. A végzettséget te hoztad fel erre csak reagáltam, mert ne gondold azt hogy többet érsz másnál azáltal hogy te egyetemen tanultál.

Egy majomra adhatsz öltönyt, akkor is egy majom marad! Ezt a kérdéseddel és a válaszaiddal bizonyítottad.

2021. júl. 2. 10:10
 43/76 A kérdező kommentje:
Munkahelyi kapacitás? Tudod mit jelent a kapacitás szó? Na mindegy. Természetesen elfogadom mindenkinek az álláspontját, köszi a válaszokat.
2021. júl. 2. 10:16
 44/76 anonim ***** válasza:
88%

Nem várod el jogosan.

Miért 4 órát dolgozik? Tanul? Akkor a tanulás a dolga.

Én a helyében inkább költöznék vissdza a mamához.

2021. júl. 2. 10:21
 45/76 A kérdező kommentje:
Nem szeretne többet dolgozni 4 óránál.
2021. júl. 2. 10:24
 46/76 anonim ***** válasza:
92%
Én régebben 12 óráztam, szóval kezdj el munkálkodni a rudamon, de gyorsan, mert elvárom.
2021. júl. 2. 10:29
 47/76 anonim ***** válasza:
76%
ha ekkora az igényed, akkor miért nem keresel egy nagyobb libidójú nőt?
2021. júl. 2. 10:56
 48/76 A kérdező kommentje:
Szeretem a párom, nem szopópartnert keresek. Csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2021. júl. 2. 10:59
 49/76 anonim ***** válasza:
90%

Nézd. A szexualitás az mindkét fél örömét szolgálja egy egészséges párkapcsolatban, de ha elvárásból indítjuk, és ha idekeverjük azt a szót, hogy "jogos", akkor az már egy burkolt erőszak ebben a kontextusban, és nincs mögötte szeretet, csak önérvényesítés.

Te hogy látod ezt?

2021. júl. 2. 11:06
 50/76 A kérdező kommentje:
Jogos, de miért van itt annyi kérdés férjek részéről, hogy házasság után havi 1 szex jó ha van. Akkor ott viszont a feleség az önző, nem? A kifogott halat nem kell etetni elv.
2021. júl. 2. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!