Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha én napi 10 órát dolgozok, a barátnőm meg csak 4-et, akkor jogosan várom el azt, hogy minden este orálisan kielégítsen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 09:14
11/76 anonim válasza:
Mi köze az orálnak, hogy ki hány órát dolgozott? Ha ezt te komolyan így gondolod, akkor őszintén neked barátnő se való! N
13/76 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor keresek vmi laza 6 órás munkát én is. De akkor nincs nyaralás.
2021. júl. 2. 09:26
14/76 anonim válasza:
Velük aztán nagyon kicsesztél :D
15/76 A kérdező kommentje:
12-es dehogynem lennél.
2021. júl. 2. 09:27
16/76 anonim válasza:
Ő egy prostituált? Mennyit fizetnél alkalmanként?
A leggusztustalanabb nem is az hogy a szex nálad "jogos elvárás", hanem hogy csak a te kielégítésedről van szó, nem is arról hogy lefeküdjetek ami neki is jó. Bár veled kétlem hogy az lenne.
Én hánynék egy ilyen pasitól aki azt képzelné hogy amiért dolgozni jár (alap!) leszopatja magát este mert elvárhatja. Mondjuk egyszer tudnád ezt nekem előadni... 😂 Utána járhatna a kezed hogy összepakolj és eltűnj.
17/76 anonim válasza:
Ez kb olyan kérdés,mintha a barátnőd azt kérdezi,hogy az igényeidért cserébe,meg ha már úgy is "te tartod el",akkor minek kell fél állásban dolgoznia? Miért nem veszel meg neki kivétel nélkül mindent azonnal,ahogy kinyögte mit akar? Pl egy 30 milliós autót? Máskor meg egy 250 milliós villát?
18/76 anonim válasza:
Te miért szoktál rá a levegőre?
Ha nem szop le rendszeresen a csajod akkor nem viszed el nyaralni? Ennyire egy felszínes és korlátolt fasz vagy?
Ha nem tetszik küld hozzám! Nem kényszerből fog engem szopogatni és mégis elviszem nyaralni.
19/76 A kérdező kommentje:
16-os max te pakolnál, én miért mennék el a saját házamból? Természetesen én is kinyalom, ez nem is kérdés. De a szexhez már sokszor nincs erőm estére, meló után.
2021. júl. 2. 09:29
20/76 anonim válasza:
Jaj látom közben miket írt 😂 Ez már megint csak egy kamus hülyegyerek 😂 Tudjátok mikor van ennek nője meg olyan állása hogy eltartsa a csajt. Csak kiírja a képzelgéseit hogy hogy hajt az uralma alá egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!