Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a kapcsolatban veletek az exetek a végefelé? Mielott szakított/megcsalt?
A barátom olyan kímért hideg, szeretet zéró, közömbös. Mintha csak szexre tartana már csak. Aztán lép is.
Sokat veszekedtünk, mivel folyton bizonytalanságban vagyok mellette. Hogy akar e. (Van benne féltekenység, vagy szeretetkifejezéshiány amiken lázadoztam stb)
Ezeket úgy reagálja le hogy lecseszve, hogy én kombinálok minek bizonytalankodom.ja jóhogy kellek neki. És amikor azt mondom akkor nem kérdezek ilyet tobbet, arra a válasza, jó. Azóta ill holnaptól én némán tűrhetek, csak ne legyen hangom.
De marad az a hideg stílus.
Ezt az egészet minek vehetem?
Átmeneti vagy örökre szól és soha nem lesz már olyan mint volt?
"Ő akkor van oda meg vissza értem csak, ha mosolygok és épp "Amazon"formában vagyok, és jóformán hátat fordít ha épp aggódom, vagy stabilitast keresek benne, vagy szeretethiányom van"
Ezek alapján nem hiszem, hogy nagyon szeretne. Akkor jó vagy neki, amikor nincs semmi gond és minden tökéletes, de ha olyankor nincs melletted, amikor szükséged lenne rá, nem ér semmit az egész.
A többivel kiegészítve ez bőven elég indok, hogy szakíts te. Jelenleg csak rosszul érzed magad miatta, ő meg le se sz.r, már bocs a kifejezésért. Hosszú távon neked lesz jobb, ha ezt lezárod és nem szenvedsz mellette. Ennek a kapcsolatnak jelenleg semmi értelme és csak te szívsz vele.
Ő azt mondja, őt fárasztja az ilyenjeim, és maga elleni támadasnak veszi, hogy nekem ő nem jó ezekszerint, es akkor miert vagyok vele. Ezeket ugy csúnyabban adja elo. Mindezt ahelyett higy mondja h szeretne. Ezt neki mintha derogálna mondania.
Én abban a fázisban vagyok hogy már csak tehetetlenul asszisztálok ahhoz ebből mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!