Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az hogy azon vitatkozunk ki fizesse a babának a pelenkát?

Figyelt kérdés
Közös baba.
2021. jún. 29. 16:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
#10 akik ilyen kapcsolatban gyereket vállalnak, azokról kijelenthető, hogy nemtől függetlenül mindannyian idióták...
2021. jún. 30. 14:55
 12/27 A kérdező kommentje:

Kösz az ítélkezést.

Nemis ismertek de idióta így meg amúgy.

Nagyon odáig volt hogy gyermeke szülessen.

Azt mondta mindent megtenne hogy legyen. Csak miután megszületett elfelejtette.

Nem én kapom a családi pótlékot csak a gyedet ami nyilván kevesebb mint az fizuja.

2021. júl. 1. 10:27
 13/27 A kérdező kommentje:
Mint az ö fizuja -kimaradt
2021. júl. 1. 10:28
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Az önérzetességed nem segít azon, hogy olyan embernek szültél gyereket, akit nem ismersz...
2021. júl. 1. 10:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mért írtad ki a kérdést ha véded?
2021. júl. 1. 14:27
 16/27 A kérdező kommentje:
Magamat védem mert engem is leszoltatok..
2021. júl. 1. 14:34
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem is kell ismerniük, az itt leírtak elmondanak sok mindent. Meg rólad is. Az ilyenek nem állnak meg egy gyereknél. Hajrá.
2021. júl. 2. 12:00
 18/27 A kérdező kommentje:

Gratulálok hogy olyan okos vagy hogy rólam egyből minden rosszat tudsz.

Most miért vagytok mind ennyire ellenségesek velem?

Egyből mindenki nekem támadt. Miért?

2021. júl. 3. 12:16
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

Ööö mennyire normális hogy ezt itt kell megkérdezned a gyk-n ahelyett hogy magadba adnál választ, hogy nem normális. Nem értem miert nézitek a gyereket lakokozossegi vita ki fizeti nem fizeti koltsegnek. Magyaran a gyerek nem a lakokozossegi kozoskoltseg kategoria. Ha ferj es feleseg vagytok akkor szerintem az a termeszetes ha ergo nincs ilyen hogy kinek kell fizetni. Kozos gyerek. Szerencsetlen gyerek ha odamenne hogy nem nagy koltseg de ha mar kinyomtal es te megcsinaltal akkor lennetek olyan szivesek es kifizetnetek a pelenka koltsegeimet mert anelkul beaztok es moshattok fel utanam mivel en meg pici vagyok es nem tudok elmenni dolgozni hogy megkeressem a pelenka koltsegem. Oh a tejert es a tapszerert is kene fizetnem? Megmondanatok miert csinaltatok meg? Diszbabanak? Akkor vehettetek volna egyet a jatekboltban vannak mar nagyon elethu babak is de van egy rosdzhirem azok a babak is tudnak mar manapsag pisilni kakalni ergo nekik is kell pelenka. Ha nrm akarjatok a pisit es a kakit akkor javaslom a regi babakat.

Kb. Ezt mondana a gyerek a gyerek szuleinek ha tudna beszelni veletek.

2021. júl. 3. 16:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
* rosszhirem azok a babak is tudnak mar pisilni
2021. júl. 3. 16:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!