Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ezzel reagál rögtön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezzel reagál rögtön?

Figyelt kérdés

Mindig az a reakció bármire majd ha te is.

Ezzel részben nincs baj ha jogos. Én soha nem kértem tőle olyat amit én ne úgy tennék ahogy kértem/jeleztem.

Ez van amikor szóvá teszem hogy kezdi elhagyni magát s kezdhetne/kezdhetnénk valamit hisz nem így jöttünk össze.

Kettőnk közül ő sokat változott súlyra, megjelenésre rossz irányba, én ugyanannyi kg vagyok és ugyanolyan ápolt is. De kb 1,5hetente eljárok biciklizni hosszabb távot hogy mozogjak..

2021. jún. 28. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Hányadik kèrdèsed ez csak ma?

Azèrt ez a reakció, mert mindennek ba... tatod.ennyi.

Szakíts vele, innen meg takarodj.

2021. jún. 28. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hetente bicajozni hosszabb távot lóf@sznyi mozgás. Erre ne verd már a melled. Minden hétvégén bicajozok hosszabb távot egyik nap (50-100km közt), mellette edzek is 5x.

Egy kis sétabiciklizésre mindenki képes ám.

De te csak provokálni vagy itt, ugye? Úgy a 3. kérdésednél erre már rájöttem.

2021. jún. 28. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező agyilag zokni
2021. jún. 28. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz ma mèg? Hogy mièrt akar elmenni a szüleihez hètvègèn? Hogy nem pakolja el a cuccait? Hogy kèthetente összepakolja a körmös cuccait, mert lemegy a szüleihez is körmözni? Ès minden milyen èrtelmetlen, mert csak te tudsz jól mindent?
2021. jún. 28. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem hisztiznék, és ha valami nem tetszik (úgy tűnik neked jó sok dolog nem tetszik, te pedig tökéletes vagy), akkor szépen lépj a tettek mezejére, és hagyd ott. Ennyi.

Miattad megváltozni nem fog, illetve pont annyi eszed van, mint a linkelt kérdésekből lejön, azaz semmi.

Nem kellene ennyire kritikusnak lenni, mert könnyen visszanyalhat a fagyi.

2021. jún. 28. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

#6: azért lássuk be, hogy amit te csinálsz már túlzás. Átlag embernek 2 naponta 30-60 perc torna bőven elég ahhoz, hogy formában tartsa magát.

De mit szeretnél kérdező? Ha ő lusta mozogni és kifogásokat keres, akkor ez van. Próbálhatsz hatni rá, de kényszeriteni nem lehet. Neki kell akarnia a változást.

2021. jún. 28. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!