Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában milyen szavakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen szavakkal illet a palitok amikor vitáztok? Félcédulás már átmegy a határon?

Figyelt kérdés
Általában pitiáner dolgokon kapunk össze és ilyenkor mond valamit.Tegnap megkaptam, hogy félcédulás vagyok. Nagyon elgondolkodtatott, szerintetek túlreagálom?
2021. jún. 27. 15:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%

19# Nincs gyereked ugye?

Nekünk van. Ettől vitázni még szoktunk, előtte is. Én hiszem azt, hogy nincsen ezzel semmi baj, csak jó példát lásson, mert igenis létezik intelligens vita. Nem kell káromkodni, sem egymást szapulni, ettől nem jutunk előrébb. Ha nem találunk megoldást, befejezzük.

Ez nem azt jelenti, hogy én nem szoktam idegességemben olykor káromkodni, de pontosan tudom mikor lehet ott a helye és mikor semmiképpen. Egy személyes komfliktusban a családban pl. szerintem nincs.

A kérdés pedig nem is erről szólt, hanem hogy egymásra milyen szavakat aggattunk. Nem aggatunk, semekkora vita hevében.

2021. jún. 27. 18:22
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

amiket eddig kaptam:

"büdös sz.rf.szú", "csicska", "szopottgombóc", "defektes", "g.cis", csak hogy a legszebbeket említsem. Nem ez volt életem kapcsolata.

F32

2021. jún. 27. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!