Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy lánnyal, akit nagyon szerettek, de nem tud megadni mindent?
Van egy lány, nagyon kedves, aranyos, szép stb. Tetszik is, nagyon jól ismerem. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz ahányszor találkozunk, de ilyen barátságszerű. Nagyon úgy érzem, hogy ő is így érez mint én. Viszont kicsit visszafogottabb és tudom, hogy szex terén nem tudná azt nyújtani, ami nekem pl. fontos lenne. Extrémebb dolgok, pl. kocsiban, vagy spontán akárhol szinte. Ő ilyen szerelmeskedős hálószobás lágy gyertyafényes típus.
Na?
18F
20/F nem vagyok álszent, sem kétszínű. Szerinted hogyha vad vagyok az ágyban, akkor kötelező jelleggel kéne nappal nagypofájú "vagány" pics@ként funkcionálnom? Esetleg ha tényleg ilyen vadmacska vagyok (márpedig igen), akkor legyek rib@nc civilben is? Te melyikkel járnál szívesen?
Elég szánalmas, hogy szerinted a normális lány nem lehet vad az ágyban. Sajnállak, így nem fogsz olyan lányt találni, aki a lelki és testi szükségleteidet is kielégíti. Az én barátom nagyon boldog, hogy talált valakit, aki az ő elmondása szerint szép, okos, kedves, nem viselkedik és öltözik kurv.ásan és mellette iszonyúan jó az ágyban. Mi is a bajod ezzel? Azért lennék kétszínű, mert nem vagyok prűd, vagy azért, mert nem csinálok magamból szexuális hirdetőtáblát? Nem is tudom, melyik lenne a jobb.
utolsó, ha ezt nekem írod, akkor mondom, hogy nem. nagyon örülnék ilyen barátnőnek, aki aranyos, de közben vad az ágyban.
na de mindegy, úgy döntöttem, hogy megpróbáljuk, utána meglátjuk milyen lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!