Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy lánnyal, akit nagyon szerettek, de nem tud megadni mindent?
Van egy lány, nagyon kedves, aranyos, szép stb. Tetszik is, nagyon jól ismerem. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz ahányszor találkozunk, de ilyen barátságszerű. Nagyon úgy érzem, hogy ő is így érez mint én. Viszont kicsit visszafogottabb és tudom, hogy szex terén nem tudná azt nyújtani, ami nekem pl. fontos lenne. Extrémebb dolgok, pl. kocsiban, vagy spontán akárhol szinte. Ő ilyen szerelmeskedős hálószobás lágy gyertyafényes típus.
Na?
18F
a kocsi csak egy példa volt... azt hiszem szinte magától a SZEX témától húzódik el... de talán mégis így van ahogy a nyuszival mondjátok :)
(egyik válaszolónak, én nem csalom meg a barátnőmet, inkább szakítok ha vége.)
Arra nem gondoltál, hogy azért húdik el a szex témától, mert nem szokta meg? Lehetséges, sőt, nagyon esélyes, hogy ha hozzászokik, másként fog vélekedni róla.
utolsó
Nem, dehogy is :D Sőt. Nem vagyok amúgy az a srác akinek csak a szex fontos és azt akit csak lehet... nem. Csak annyira nem óckodom a dologtól, mint ő. Na de lehet igazatok van, és belejön. Vagy ha kipróbálja egyre jobban fogja kívánni :D
Lehet bepróbálkozok.
1. Dugni kellene, vagy barátnőnek? Mert hogyha barátnőnek akkor jó ha tudod, hogy szánalmas a hozzállásod
2. Soha, és ismétlem, SOHA nem fogod tudni ezt megbecsülni abból, amit te láthatsz egy lányból így, barátként.
Példának itt vagyok én... Szép, nagyon kedves, aranyos, házias, okos lány vagyok, szelíd és angyali kisugárzással (ezeket nem én találtam ki) és eddig az összes barátomnak leesett az álla, hogy hogy lehet az, hogy ennyire vad vagyok az ágyban... Nem nagyon tudsz olyat mondani, ami nekem tabu lenne (kakipisiállat kivétel persze). Amiket leírtál az semmi :) Mindenkit én vittem bele az extrém dolgokba, mert eddig egy lány sem engedett ilyesmiket, nemhogy szeresse.
Szóval... Óvatosan ezzel a "típus" szöveggel, mert ilyen nem létezik. Teljesen más az ember az ágyban, mint amúgy.
21/L
én sosem értettem azokat a lányokat akik amúgy olyan kis szerények azt az ágyban meg oda vannak maguktól,hogy ők milyen vadak meg extrémek (mint pl az utolsó válaszoló)
Én az ilyeneket álszentnek tartom.És nem szeretem ezt a kettősséget egy lányban.Ha vagány csajt akarok akkor az ne íjedjen meg az ágyon kívül sem attól ha csak "hozzá szólnak". Ha meg szerény,visszahúzódó csajt akarok akkor az meg ne keljen ki önmagából az ágyban sem. pont
20F
Most így látatlanban nem tudhatod hogy milyen az ágyban.
Attól hogy valaki visszafogottabb az életben és nem állandóan a szexről beszél még lehet jó az ágyban. Az én barátnőm is visszafogottabb mások előtt de nekem mindent megad. Ő is szűz volt de eddigi életemben vele a legjobb a szex.Köztünk elég nagy a szerelem ez is hozzátesz ahhoz hogy teljesíteni akarjuk egymás vágyait
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!