Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy lánnyal, akit nagyon szerettek, de nem tud megadni mindent?
Van egy lány, nagyon kedves, aranyos, szép stb. Tetszik is, nagyon jól ismerem. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz ahányszor találkozunk, de ilyen barátságszerű. Nagyon úgy érzem, hogy ő is így érez mint én. Viszont kicsit visszafogottabb és tudom, hogy szex terén nem tudná azt nyújtani, ami nekem pl. fontos lenne. Extrémebb dolgok, pl. kocsiban, vagy spontán akárhol szinte. Ő ilyen szerelmeskedős hálószobás lágy gyertyafényes típus.
Na?
18F
Ezek szerint te sem tudod megadni neki azt ami kell neki. Vagy most mi a gond? Hogy ő ilyen? És? Most ez akkora hú de nagyon nagy dolog, hogy hol szex, stb?
Te jó ég... Hova fajul a világ?
alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!!!
honnan veszed, hogy a szexben is gátlásos. különben is, majd belejön :) mi bajod lehet, ha megpróbálod? ha nem megy, akkor otthagyod, azt jóvan :P
nem arról van szó hogy nem szop az utcán... ez azért már túl extrém. hanem pl. konyhában, vagy na, értitek.
igen, gátlásos. ha csak pl. a tv-ben megy valami erotikusabb jelenet, nem is nézi..
szerintem mindenképp próbáld ki vele. nézd meg mennyire tudod őt alakítani. ha semmiképpen nem megy bele akkor meg hagyd,mert az ilyen srácok szokták folyamatosan megcsalni a barátnőjüket.
nem egy olyan pasit ismerek akiknem gyönyörűszép csinos szinte tökéletes barátnőjük van mégis.....öhömm
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!