Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy lánnyal, akit nagyon szerettek, de nem tud megadni mindent?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nagyon kedves, aranyos, szép stb. Tetszik is, nagyon jól ismerem. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz ahányszor találkozunk, de ilyen barátságszerű. Nagyon úgy érzem, hogy ő is így érez mint én. Viszont kicsit visszafogottabb és tudom, hogy szex terén nem tudná azt nyújtani, ami nekem pl. fontos lenne. Extrémebb dolgok, pl. kocsiban, vagy spontán akárhol szinte. Ő ilyen szerelmeskedős hálószobás lágy gyertyafényes típus.

Na?

18F

2010. aug. 25. 23:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem menne bele egy extrémebb helyen való szexelésbe? Mondta, vagy mi?
2010. aug. 26. 00:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ráírva senkire,hogy hogyan szexel.Ki kell próbálni:)
2010. aug. 26. 00:01
 3/25 anonim ***** válasza:
magyarul nem szopik az uccán? beletanul az én azt mondom csak rá kell szoktatni az iparra
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te sem tudod megadni neki azt ami kell neki. Vagy most mi a gond? Hogy ő ilyen? És? Most ez akkora hú de nagyon nagy dolog, hogy hol szex, stb?

Te jó ég... Hova fajul a világ?

5/25 Orálkulum ***** válasza:

alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!!!

honnan veszed, hogy a szexben is gátlásos. különben is, majd belejön :) mi bajod lehet, ha megpróbálod? ha nem megy, akkor otthagyod, azt jóvan :P

2010. aug. 26. 00:02
 6/25 A kérdező kommentje:

nem arról van szó hogy nem szop az utcán... ez azért már túl extrém. hanem pl. konyhában, vagy na, értitek.

igen, gátlásos. ha csak pl. a tv-ben megy valami erotikusabb jelenet, nem is nézi..

2010. aug. 26. 00:06
 7/25 anonim ***** válasza:
Pontosan, alamuszi nagyon ugrik. Pl. én rólam sem hiszi nsekisem, h valójában miyen vagyok. de amúgy meg elég tapló tolog, h azért mert te a kocsiban akarsz dugni (ami mellesleg elég béna ötlet) lekoptatod, mert ő nem fiú és nem szereti az ilyen trehány helyeket!
2010. aug. 26. 00:07
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyi ha neked extrémebb csaj kell vegyél kúrvát.Az pénzért mindent elvállal.
2010. aug. 26. 00:07
 9/25 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp próbáld ki vele. nézd meg mennyire tudod őt alakítani. ha semmiképpen nem megy bele akkor meg hagyd,mert az ilyen srácok szokták folyamatosan megcsalni a barátnőjüket.

nem egy olyan pasit ismerek akiknem gyönyörűszép csinos szinte tökéletes barátnőjük van mégis.....öhömm

19L

2010. aug. 26. 00:12
 10/25 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, most az, hogy csináljátok néha kocsiban(persze nem ott, ahol láthatnak titeket) vagy konyhában, az nem valami nagyon extrém dolog, persze ha arra gondolsz, hogy akárhova mentek, mindenhol k.úrnotok kelljen, akkor ne csodálkozz. Honnan tudod te, hogy ő hogyan szeret szexelni?...
2010. aug. 26. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!