Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi busszal miért jár ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi busszal miért jár ha van kocsija?

Figyelt kérdés

Még bicajjal is látni nagyon gyakran amikor munkába jön. Aztán másnap meg busszal. Harmadik nap meg kocsival.

:D

Ennek mi az oka? Miért csinálja?

2021. jún. 19. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 autóm is van, mégis busszal járok 120km oda 120km vissza. Miért? Mert közel ingyen van, és a buszon tudok olvasni.

40+ férfi.

2021. jún. 19. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok de akkor jártam kocsival dolgozni ha

1. munka után mentem bevásárolni, franc se fog cipekedni a bkv-n.

2. munka után messze bolt dolgom, 2-3 átszállás már macerás és főleg rengeteg idő.

Ellenben biztos bkv-vel mentem, ha leesett éjjel a hó és túl sok idő lett volna eltakarítani a havat.

2021. jún. 19. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert amikor nem autóval jön, akkor az asszonynak kell a kocsi.
2021. jún. 19. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egyszerűen szeret kerékpározni. Attól függ mivel megy, hogy hová akar aznap menni, mit akar csinálni. Pl Ha olyan helyre megy munka után, ahol alkoholt fogyaszt akkor tuti, hogy nem autóval megy. De, ha a heti nagy bevásárlást akarja elintézni akkor biztos autóval megy.

Az is lehet éppen nem akar dugóba kerülni, vagy parkolóhelyet keresni és praktikusabb a kerékpár vagy busz.

Lehet nem érzi jól magát, hogy vezessen és ezért éppen busszal megy. Lehet más is használja az autót. Függhet az időjárástól is, ha van esély esőre valószínűleg nem a kerékpárt választja. Nagyon sok ok lehet rá.

2021. jún. 19. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
12%
sporolos zsidó , swáb ?
2021. jún. 19. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma kocsival jöttem, vasárnap van, 6-20 dolgozok, előtte bevásároltam 5 kor, 2 kartontej + stb van a csomagtartóban, hétköznap bringával járok, akkor max magamnak veszek munka előtt vagy munka után kaját, dugó van mikor megyek dolgozni, és mikor végzek akkor is, bringával gyorsabban haza érek,illetve fizetős a parkolás. Ha a bringával van valami, vagy esőt jósol az időkép, esetleg mennem kell valahova munka után, vagy számíthatok rá, hogy olyan napom van, hogy kezdek x telephelyen, napközben át kell mennem másik telephelyre és ott végzek, buszozok. 30/F
2021. jún. 20. 10:36
 17/17 Oldfire ***** válasza:
52%
"Férfi busszal..." vagy "Lány busszal...." A fogalmazást még tanulnod kellene. Vagy az írás jelek használatát.
2021. jún. 23. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!