Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves srác vagyok, nagyon gáz lenne ha 13 éves barátnőm lenne?
Figyelt kérdés
Na a szitu a következő: A csaj a húgom osztálytársa jóba vannak és néha átszokott hozzánk jönni. Én nem nagyon ismerem, de már régóta tetszik. Eddig nem akartam lépni, mert nem tudtam mennyire érdeklik a srácok, de már látom hogy tesóm eléggé pasizik, sokat vannak együtt, gondolom ő is. Na a kérdés igazából úgy szólna, hogy neki mi lenne erről a véleménye? Szerintem én lennék az első barátja.Engem senki véleménye nem érdekelne, se haveroké, se felnőtteké, hogy túl fiatal, csak az övé és nem siettetnék semmit.2010. aug. 25. 21:55
11/20 anonim válasza:
amikor 13-14 voltam 17-18 éves pasim volt.na nemá,h 15 évesen azt mondd, hogy nagy a korkülönbség csávó :)))))))
13/20 anonim válasza:
21:59-esnek. volt vmi komolyabb vagy csak puszi puszi ézfogás? (:
15/20 anonim válasza:
Jajj jézus, ezektől a kérdésektől olyan furcsa a gyakorikerdesek. Kár hogy már nem 25 évesen van az embernek 11 éves "csaja". Hát nem tudom, érdekes egy világ ez...
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már csak a megfelelő alkalmat kell megtalálnom. A hugom mellet nem akarom leszólítani, csak úgy összefutni nem szoktunk, meg az msn is gázos. Na m1 már megoldom, köszi.
2010. aug. 26. 00:01
17/20 anonim válasza:
tesódal nem vagy olyan jóba, hogy kérdezze meg a barátnőjét bejössz-e neki?:D
Aztán ő segíthet is abba hogy össze jöjjetek.:D
18/20 anonim válasza:
22:48-nak
a csók csak 8 hónap után volt :D 1 évvel volt idősebb nálam ugyhogy szerencsére tovább nem jutottunk :P szép is lett volna XD
20/20 A kérdező kommentje:
Jóba vagyok tesómmal, csak nem szívesen vonom bele ilyen dolgokba, én úgy gondolom hogy még túl fiatal ehhez. Kedden megharapta a csaj kezét egy kutya, mondja nekem a húgom(nem tudom mi okból), de szerintem elég hülyén kezeltem, mert mondom sajnálom, de nem tudok mit csinálni. :(
2010. aug. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!