Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mibol tudnam megallapitani azt, hogy a parom szerelmese belem vagy csak fellangolas a reszerol minden?
..mert eleinte olyan maskepp mosolygott ram mint a barataira,sokszor elmondta nekem h jolerzi magat velem es szeret meg imad .
AMikor a szemebe neztem akkor latszott h a szemei is mosolyognak szoval nem volt nehez elhinni h tenyleg szeret,de mostanaban mar nem ertem ot..szunet van koztunk,ami nem tudom tulajdonkeppen h mi okbol lett.
Es azt szeretnem kerdezni h lehet h fellangolas volt az egesz,csak ugy erezte h szerelmes?:(
hat a szunetnek kivalto oka az is volt h rossz hangulatai voltak egyidoben,csaladi problemak meg minden egyeb,es beseltuk h nem tud ugy hozzaallni a kapcsolathoz mind regebb..es akkor megkerdeztem h vege lesz?..erre meg aztmondta h ezt megkell beszeljuk szerinte.
Na parnapra ra volt is beszelgetesunk,ami alatt eldontottuk h szunet lesz,es tudom h a szunetek altalaban szakitassal vegzodnek,meg is mondtam neki h sejtem ebbol milesz..erre o azt valaszolta h " nem lesz szakitas,minek szakitsak ha jolmegvagyunk? es mondtam h attol meg parnapmulva megteheted..es azt mondta h nem ennyire paraszt azert.
Aztan megolelt es megcsokoltuk is egymast tobbszor..azutan levo napokban meg volt olyan eset h msnen nem voltam fent es irt h ha akarok menjek at hozza',de ezt masnap olvastam el es nagyon bantam h nem voltam fent mert igy talan lemaradtam arrrol h kibekuljunk:(
De a beszelgetes soran megdumaltuk h talakozni fogunk es beszelni h lassuk h alakulnak a dolgok..
Amugy addig csodas volt minden,meselt arrol szegyenlos tipus,nem igazan csajozos es leghosszabb kapcsolata is 1-2 honap.Es h velem jol erzi magat ,szeret velem aludni,egesznap puszilgatna,amikor elvalunk mar hianyzom neki,ha nem lat megbolondul,es h imad egyre jobban meg h edii vagyok stb.
Es ezek valahogy nem ures szavaknak tuntek.De aztan egyik idorol a masikra mas kezdett lenni.AMikor megbeszeltuk h szunet lesz mondtam neki h hianyzott es mondta h enis neki,de valahogy mostsem ertem mi tortenik.Es tudom h vele kellene megbeszelnem ezt mert csak o tudhatja es senki mas,de felek attol h vissza utasit vagy h mar nem akarja folytatni ezt az egeszet,pedig az elejen hihetetlenul szep volt minden,nem is mertem gondolni h ez tortenik velunk.Es az a legszomorubb h utolso ejszaka amikor egyutt voltunk mondta h szeret azok utan amik tortentek eleg nehez volt elfogaddnom.
Es persze nem akarok elvesziteni ot mert szeretem,csak kar h akkor jottem ra amikor mar lassan keso lesz es nem tehetek semmitsem ellene.
Es bocsi h ezzel terhellek de kiadni magambol jolesett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!