Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Csak egy fellángolás?
19 éves fiú vagyok. Van egy két éves kapcsolatom, teljesen jól működött, soha nem csaltam meg a barátnőmet, ahogy (remélhetőleg) ő sem engem. Amióta együtt vagyunk, rá se néztem más lányokra, valahogy nem is érdekeltek, mert ott volt nekem ő.
Múlt héten azonban egy fesztiválon megismertem egy lányt, és azóta megváltozott minden. Nem történt vele semmi, csak beszélgettünk, de azóta csak rá tudok gondolni, egyszer-kétszer beszéltünk telefonon.
A barátnőmmel azóta nincs nagyon kedvem találkozni, annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tett, egyszerűen hirtelen már nem érdekel, akármennyire szeretem is.
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Lehet, hogy ez az új lány csak egy fellángolás, és érdemesebb lenne a barátnőmmel maradni? Tartok tőle, hogy összejönnék a másik lánnya, pár hét múlva elmúlna a varázs, és akkor már hiába sírnám vissza a barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!