Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Csak egy fellángolás?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Van egy két éves kapcsolatom, teljesen jól működött, soha nem csaltam meg a barátnőmet, ahogy (remélhetőleg) ő sem engem. Amióta együtt vagyunk, rá se néztem más lányokra, valahogy nem is érdekeltek, mert ott volt nekem ő.

Múlt héten azonban egy fesztiválon megismertem egy lányt, és azóta megváltozott minden. Nem történt vele semmi, csak beszélgettünk, de azóta csak rá tudok gondolni, egyszer-kétszer beszéltünk telefonon.

A barátnőmmel azóta nincs nagyon kedvem találkozni, annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tett, egyszerűen hirtelen már nem érdekel, akármennyire szeretem is.

Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Lehet, hogy ez az új lány csak egy fellángolás, és érdemesebb lenne a barátnőmmel maradni? Tartok tőle, hogy összejönnék a másik lánnya, pár hét múlva elmúlna a varázs, és akkor már hiába sírnám vissza a barátnőmet.

2011. júl. 6. 16:55
 1/2 anonim válasza:
a vegeben nagyon igazad van! nagyon egy fellangolasnak hangzik...kellene tudni hogy a lany hogyan viszonyul hozzad?megkaphatned vagy nem?! 2ev az nagyon sok ido, sok minden tortenik ez alatt es ahogy irtal a kapcsolatodrol nem ugy hangzik hogy meguntad volna. egy kicsit meginogtal bizonyalan lettel de akkor sem kellene eldobjad azt a valakit aki szeret ojan valakier akit talan meg nem is ismersz annyira. nagyon gondold meg. szerintem maradj a reginel
2011. júl. 6. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
A másik lány szívesen járna velem, de megpróbáltam húzni a dolgot, hogy át tudjam gondolni.
2011. júl. 6. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!