Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam? Mit tegyek?

Nem hibázik senki a tortenetben.
Senki nem non stop lóg egy telefonon.

"Mert előfordul, hogy azért nem írtam vissza, mert láttam, hogy ő sem halandózik egyből írni, akkor úgy voltam vele, miért ha én mindig egyből visszaírok neki, ő meg nem."
Na ezt a játszmázást kellene sürgősen elfelejteni. Ha úgy érzed, hogy elhanyagol a barátod, akkor ezt beszéld meg vele. Ha nem lehet megbeszélni, szakíts. De így, hogy taktikázol, mennyi energiát is tegyél ebbe a kapcsolatba, szörnyű. Vagy tudod teljes odaadással csinálni ezt a kapcsolatot, vagy szakíts.

Boldog idők, amikor nem volt mobil, sőt nem volt mindenkinek telefonja sem.
Mégis meg tudtuk beszélni a randevút. Nem kérte számon senki, hogy miért nem vetted fel a telefont, mert nem tudta, hogy otthon vagyok-e, vagy fürdök, vagy alszom. Ha sürgős volt, feldobtál egy levelezőlapot, egy táviratot, aztán vagy időben megkapta, vagy nem.
Mégis randiztunk, buliztunk, szerettük egymást, házasodtunk és sok-sok család jött létre, sok-sok gyerek született ezekből a szerelmekből.
Ez a "fönt voltál, miért nem válaszoltál azonnal", már beteges.
Aki belép, nem biztos, hogy mindig nézelődik. Egy könyvet olvasó embert nem látok a buszon, villamoson, mert mindenki a mobilját bújja, és mégis magányos, hisztis, a másikat ellenőrizné, legszívesebben élő kamerával nézne utána a budiban is.
Hogy lehet így élni?!
Egyáltalán mikor ÉLNEK ezek az emberek?

Én a nap 90%ában elérhetőnek tűnök facebookon, mert megvan nyitva böngészőben egy ablakban, ettől függetlenül nem ülök előtte egész nap. Munka közben is megvan nyitva, de csak akkor nézek fel, ha nincs sok melóm. Itthon is van, hogy közben főzök, fürdök, filmet nézek, takarítok, edzek, akármi.
4 éve kapcsolatban vagyok, soha nem kérte számon párom azt se, ha csak órák múlva válaszoltam, szerintem ez rohadt mérgező hosszútávon, hogy be kell számolnod a másiknak...
Párom előtt ismerkedtem valakivel, aki szabályosan ha fél óráig nem válaszoltam már ilyeneket írt, hogy "látom nem érdekellek" meg hasonlók. Nem véletlenül nem lett belőle semmi, hamar lekoptattam, nekem nincs szükségem egy második anyára.
Kérdező, mindenkinek van élete, senki nem fb-on lóg egész nap. Az elérhető státusz még akkoris megjelenik amúgy, ha telóról felmész, aztán lezárod a telefont és a háttérben fut a messenger. Tudom, mert engem még éjjel alvás közben is elérhetőnek jelez néha, ha mobilról nem nyomom ki a netet.
Szóval chill, a játszmákat még most hagyd abba mert felesleges (és káros). Válaszolj neki akkor, amikor szeretnél válaszolni. Nincs abban semmi ciki, ha a nő azonnal válaszol, ettől még nem vagy kevesebb senki szemében.
23L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!