Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem sokszor hibáztat ezért,nem értem miért?
Ez érdekes, hogy a feleséged állítólag ezt-azt olvas a témáról, és arról még nem olvasott, hogy az embereknek eltérő az igénye ezen a téren?
Már az is fura, hogy 50-es emberek ezzel alapból ne legyenek tisztában.
Sajnos ilyenen elmehet egy párkapcsolat, ha az igényeket nem sikerül közelíteni egymáshoz.
Talán le kellene ülni vele ezt megbeszélni s nem veszekedni, mert ő ezt olvasta...ez hüle duma. Csevegje ki a valódi okot vagy francba vele-szerintem.Ha már nincs szex, legen őszinteség.
A dolog úgy festhet, hogy van neki más valaki vagy már frászt kap tőled finoman fogalmazva.
Esetleg úgy gondolja, hogy már megdolgozott a jólétéért, melyben él s nincs kedve tovább törleszteni.
A legtöbb 50 éves nő már benne van bőven a menopauzában, ami lecsökkenti a libidót. Ilyenkor már inkább az intimitásra, együtt töltött minőségi időre, tartalmas programokra, beszélgetésekre, utazásokra, stb. helyezik a hangsúlyt, nem annyira lényeges nekik a szex. Azért is szeretné, ha sokkal több lenne köztetek az intimitás, aminek nem szex a vége, mert így érezné, hogy nem csak a szex miatt szereted és nem csak azért van rá szükséged.
A férfiaknál más a helyzet. Bevesznek egy potencia növelő tablettát, ha már nem megy magától olyan sokszor és minden a régi lesz. A nőknél ez nem így van. Ott inkább pszichés alapon megy az együttlét, kedvet kell csinálni hozzá és azonnal megérzik, ha a férfi csak azt akarja és megint csak azt, de másra nem igazán vevő, ami a nőnek is fontos egy kapcsolatban.
Nincs azzal gond, ha kívánod és kívánatosnak találod, de ezt ne csak szexszel add a tudtára, mert ettől az idegeire fogsz menni és még annyiszor sem lesz együtt veled, mint eddig.
*A legtöbb 50 éves nő már benne van bőven a menopauzában, ami lecsökkenti a libidót.
Kivételek erősítik a szabály, szerintem pont hogy fordítva van, mennél idősebb valaki, annál jobban megadja a módját:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!