Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 8-4ig, a másik meg 3 műszakban van az a kapcsolat már eleve halálra van ítélve?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 16:50
11/24 A kérdező kommentje:
Együtt lehetünk este persze ,de az éjszakás héttel az a baja, hogy nem alszunk együtt.
2021. jún. 16. 17:34
12/24 anonim válasza:
Nekem ment ra ilyenre kapcsolatom azért kevés ember tolerálja azt ha egy hétig Olyna mint ha nem lenne pàrja hiszen nem làt...
Aztán nálunk kiderült, hogy cukorbeteg vagyok így tilos lett a műszakozás ... azóta nincs ilyen gond. Én is úgy voltam vele a 3 műszak jobban fizet , de nem ér annyit ha ràmegy a kapcsolat.
13/24 A kérdező kommentje:
Más munka nem nagyon van errefelé, sima érettségivel. Csomó helyre elküldtem az önéletrajzom amik jobbak, de 3 hónap után meguntam a várakozást.
2021. jún. 16. 17:38
14/24 anonim válasza:
LEGJOBB!
Legalább nem kell folyton a másikkal lenni.
15/24 anonim válasza:
"13/14 A kérdező kommentje:
Más munka nem nagyon van errefelé, sima érettségivel. Csomó helyre elküldtem az önéletrajzom amik jobbak, de 3 hónap után meguntam a várakozást."
Aha...sem a rendőrség, sem a sereg, sem nagy boltok,...értem.
16/24 anonim válasza:
Szakmád nincs ? Én nem vállalnám be ezt mert tuti szakitas ..
17/24 A kérdező kommentje:
Nagy boltokba ugyanúgy több műszak van, annyi különbséggel, hogy lehet hétvégén is dolgozni.
2021. jún. 16. 17:41
18/24 A kérdező kommentje:
De van szakmám, az se lenne jobb mert akkor 12 órázni kellene, hétvége, ünnepnap stb. Ápoló
2021. jún. 16. 17:42
19/24 anonim válasza:
Hidd el, hosszú kapcsolat egyik alapja, ha mindketten figyelmesek vagytok és mondjuk pl a házimunka nem marad csak az egyik félre. Így nemfogjátok megunni és halálra idegesíteni egymást
20/24 anonim válasza:
18. Ápoló szakmával egy rokonom asszisztens magán Eü központban , legalább nincs éjszakázás csak napközben rendelés. Ilyen állásokat is nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!