Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki 8-4ig, a másik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 8-4ig, a másik meg 3 műszakban van az a kapcsolat már eleve halálra van ítélve?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 16:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Anyámék így dolgoztak, 16 évig működött és nem emiatt ment tönkre. Több szervezést, beszélgetést, toleranciát igényel, ennyi a titka.
2021. jún. 16. 17:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy :D

Mi 18 és 19 évesen jöttünk össze, a 4 év kapcsolatunk során nagyon sok olyan időszak volt, mikor tök ellentétes beosztásban dolgoztunk. Volt mikor én pultosként dolgoztam éjszaka, ő meg egyetemen volt nappali szakon + részmunkaidőben diákmunka. Amikor volt szabad pár óránk, akkor is találkoztunk, feltöltöttük egymást sok sok szeretettel. És visszagondolva bár néha nehéz volt, baromi jó érzés volt, hogy folyton hiányoztunk egymásnak. :)

Mióta összeköltöztünk (1éve) nyilván könnyebb, hisz itthon találkozunk mindig. Én most fixen 9-5ig dolgozok homeba, párom pedig teljesen változóan, van mikor délelőtt, van mikor délután, és havonta 4-5 alkalommal éjszakázik is. Mikor éjszakás akkor pont reggel és este tudunk 1 puszira találkozni, cserébe várjuk a másnapot, amikor több időt együtt lehetünk. Ha hétvégére beosztják, igyekszünk hétköznap tartani egy randis délutánt, mikor elmegyünk valahova kettesben.

Pár hete volt egy ilyen hetünk:

én hétfőtől péntekig fixen 9-5ig dolgoztam

ő hétfőn, kedden éjszakázott (fél-fél órára láttuk egymást), szerdán éjszaka után pihent és este elmentünk kajáldába, csütörtökön megint ment éjszakázni (fél-fél óra tali), pénteken pihent este pedig egy haverjával találkozott, szombaton 12 órázott.

Szerda délután és vasárnap voltunk együtt huzamosabb ideig, de teljesen rendben volt ez így is, örültem ha láttam :)

Szóval nálunk már évek óta jól működik, vannak könnyebb és nehezebb hetek, de sosem hanyagoljuk el egymást, találkozunk a barátokkal, élünk szociális életet, látogatjuk a családot és minden héten fixen van egy randis napunk, mikor kettesben programot csinálunk.

23L

2021. jún. 16. 17:06
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem, csak ameddig nem éltek együtt, jobban kell alkalmazkodnotok egymáshoz. A 3 műszakosnak éjszakás hetein is célszerű délután néhány órát szánnia talalkozóra, a délelőttös hetein is, a délutánost meg ki lehet bírni, csak a 2 szabadnapot akkor illik (szerintem) a párodnak szentelni, vagy legalább egy részét és minőségi programot csinálni.
2021. jún. 16. 17:11
 4/24 A kérdező kommentje:

Együtt élünk.

Délelőttös hét az oké, ott együtt tudunk lenni egész este.

Viszont a páromnak az a baja, hogy éjszakás héten otthon se alszok hétközben, ha délutános vagyok akkor meg fél 11kor érek haza aztán azt mondta annak megint sok értelme van. Múltkor már úgy beszélt, hogy neki ez nem fér bele.

2021. jún. 16. 17:15
 5/24 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt amúgy?
2021. jún. 16. 17:19
 6/24 A kérdező kommentje:
2 éve
2021. jún. 16. 17:19
 7/24 A kérdező kommentje:
23 és 29 évesek vagyunk
2021. jún. 16. 17:20
 8/24 anonim ***** válasza:
De miért nem otthon alszol mikor éjszakás vagy?
2021. jún. 16. 17:20
 9/24 A kérdező kommentje:
Mert akkor este 10-re megyek és reggel mikor hazaérek fel 7 fele akkor ő már készülődik a munkába.
2021. jún. 16. 17:25
 10/24 anonim ***** válasza:
És? Akkor 1 hétig nem is találkoztok? Gondolom délutánig alszol, meg ő is csak hazaér estig, addig együtt tudnátok lenni egy kicsit.
2021. jún. 16. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!