Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint túl sokat költök, szerintem meg neki nincs fogalma a mostani árakról. Nálatok is szokott ebből nézeteltérés lenni?
Figyelt kérdés
3 gyermekünk van, a hónap végén mindig hozzá kell nyúlnink a félretett pénzhez, így csak kevesebbet tudunk félretenni havonta mint amennyit szeretne.
Ti mennyit költötök egy hónapban?
2021. jún. 14. 22:44
11/19 anonim 

válasza:

2 méter 95 kilós ember vagyok és kijön a kajám havi 50-55 ezer forintból. Szinte mindent itthon főzök, viszonylag sokat eszem pedig. Húsból is megeszek heti 4 kilót simán. Mégis kb ekörül tudom tartani a kajára szánt pénzt.
12/19 anonim 

válasza:

11 3 gyereknek főleg ha növésben vannak rengeteg kaja kell és nem csak a hús a drága, hanem a zöldség, gyümölcs.....
13/19 anonim 

válasza:

Ok, ez egy ember kedve utolsó. És csak étel. Azért, ahol gyerek van, főleg három, ott akár havonta kellhet egy pár cipő, több tisztasági dolog is. Ha Te 50 ezret költesz, akkor ők 5-en legalább 150-et kajára. Bár nem tudom mekkorák a gyerekek.
14/19 anonim 

válasza:

Meg szerintem kérdés az is, hogy mit eszel. Mi rengeteg zöldséget eszünk hússal és lassan a kaliforniai paprika kilója (meg a normál paprika), annyiba kerül, mint a csirke (az egyik néha 1000 forint a másik 1400 kilója).
Ha pl. sok köretet eszel, az meg egy kiló 400-600 forint és mondjuk egy kiló rizst eszel 1-2-3 hétig. Szóval nagyon nem mindegy.
15/19 anonim 

válasza:

Ismeros a normal paprika kg-Ja drágább volt mint a sertés lapocka 😀 épp ma néztem.
16/19 anonim 

válasza:

Neked van igazad. Nekünk nincs gyerekünk, ketten élünk a férjemmel, de bemegyek a boltba, alig veszek valamit és ott hagyok 20 ezret... Milyen lehet ez akkor 3 gyerekkel?
17/19 anonim 

válasza:

Sajnos nálunk is ez van. Elementunk 2x moziba és már hónap felénél szarul állunk. Aztán persze megy az ertetlenkedés miért nincs zs. Meg az a legrosszabb amikor alapvető cuccok miatt megy vita. Mert mozit meg lehet beszélni hogy nem fér bele, de a wc papír miatt ne balhezzon már. Emiatt sajnos meg is utáltam a közös vásárlást mert csak a szenvedését látom. Persze nekem sem esik jól azt látni hogy pár háztartási cikk + egy ebéd alapanyagra elmegy egy 5000 de mit lehet tenni?
18/19 anonim 

válasza:

Mai megdöbbenésem a 650 Ft os olaj volt és ez a legolcsóbb napraforgó olaj semmi extra szűz olíva.
19/19 anonim 

válasza:

A túl sokat költök általában a szükségesen felüli dolgokról szól. A szükséges dolgokra ha drága azt kell mondani, hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!