Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szerint túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint túl sokat költök, szerintem meg neki nincs fogalma a mostani árakról. Nálatok is szokott ebből nézeteltérés lenni?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van, a hónap végén mindig hozzá kell nyúlnink a félretett pénzhez, így csak kevesebbet tudunk félretenni havonta mint amennyit szeretne.

Ti mennyit költötök egy hónapban?

2021. jún. 14. 22:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Mâr nem.is bírom számolni. Egy hétre kb. 30 000 a kaja kettőnknek.
2021. jún. 14. 22:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én szingli vagyok, de neked adok igazat, hiszen én is látom, hogy felmentek mostanában az árak.

Az élelmiszer, ruházkodás, minden.

2021. jún. 14. 23:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kár, ha emiatt nézeteltérés van, nagyon össze kell dolgozni, hogy kijöjjön a pénzből a család. Legjobb együtt tervezni, együtt vásárolni, vezetni a napi/heti/havi kiadást.
2021. jún. 14. 23:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Vezessetek egy hónapig legalább a kiadásokat. Mindent beleirva, még egy fagyit is. És akkor kiderül minden
2021. jún. 14. 23:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A kaja durván felment, agyrém...
2021. jún. 14. 23:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Küld el boltba. Láttam már(feltehetőleg) "bosszú" vásárlást. Szegény fickó tök hangosan telefonált:

"Csak annyit írtál, hogy szalámi, tudod mennyi fajta van? Melyik szalámi?...de az drága...(nem emlékszem a gyerek nevére) gyere vissza, mondom, hogy azt nem vesszük meg...mondom gyere ide!"

Nem néztem végig szegény küzdelmeit de szerintem nem lesz több panasza a vásárlásra.

2021. jún. 14. 23:51
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Az egytemista fiammal èlek, az apja vagyok. 460e keresek. Havi 200e teszek félre ha nincs semmi extra kiadàs, csak rezsi, kaja, bérlet, benzin.
2021. jún. 15. 00:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten vagyunk és semmi bio meg extra meg Lisztmentes dolgokat nem veszünk, mégis jóval több megy el kajára mint tavaly ... minden észrevétlenül drágult.

Felvàgott hus zöldségek ára az egekben .Vásároljon ő, majd megtudja!!! Ha neked nem hisz.

2021. jún. 15. 05:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Küldd csak el őt vásárolni.
2021. jún. 15. 08:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Elsőkörben én is azt javaslom, hogy küldd el vásárolni, vagy menjetek el együtt. Írjon ő listát, mit szeretne enni, írd le te mi kell a gyerekeknek neked a főzéshez és menjetek együtt. Vagy tényleg az lenne a legcélravezetőbb, ha őt küldenéd, aztán szerintem nézni.
2021. jún. 15. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!