Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társak! A jelenlegi/volt párotok képes bocsánatot kérni?
Nem és ez rohadtul idegesít. Soha nem kér bocsánatot, soha nem ismeri el ha hibázik vagy ha nincs igaza hanem engem ekéz vagy magát fényezi valami miatt amit 2 hete csinált. Nem lehet vele mit kezdeni, rendszeresen elmondom hogy ezt így nem lehet, utána kétszer bocsánatot kér és ennyi. Nála a bocsánatkérés az, ha vesz valami ajándékot majd úgy csinál mintha mi sem történt volna. Tippeket én is szívesen fogadok mert néha már úgy érzem, hogy ezt nem bírom tovább.
Mielőtt valaki nekem esne, én tudok bocsánatot kérni és el is tudom ismerni ha hibázok vagy nincs igazam. Nem csinálok ebből ego kérdést de a férjem beledöglene ha egyszer ilyen módon “alul maradna” (mert igen, neki ez vesztésnek minősül).
Én mostanában próbálom LEFÉKEZNI AZ INDULATAIT komolyabban - sokáig kiszolgáltatott élethelyzetben voltam, amelynek konkrétumait nem szeretném most részletezni.
Folyamatosan éreztetem Vele, hogy BIZALMATLAN VAGYOK és igyekszem addig nem engedni, amíg el nem gondolkodik a viselkedésének lehetséges következményein.
Ui: hát nem éppen könnyű folyamat ez, de szerencsére úgy alakult, hogy BELE KELLETT SEGÍTENI ebbe a dologba a Felsőbb Vezetőségnek. (Közös "munkahely" eredetileg.)
Igen. Sőt képes volt régen akkor is ő tenni meg az első engesztelő lépést, amikor nem is nem ő volt a húnyó!
És szép lassan megtanított engem is, hogy nem a vita a fontos, meg a hibák... hanem a békítőszex. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!