Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít egy részeg csók?
Figyelt kérdés
A hétvégén egy buliban sajnos csúnyán berugtam. Kiesett kb 4óra amíg nem tudom, hogy mit csináltam. Páran azt állítják, hogy smároltam egy sráccal, de nekem közben barátom van. Nem tudom, hogy igaz-e, de a lelkiismeretem nem hagy nyugodni. Megkérdeztem a barátaimat, szerintük felesleges elmondani a páromnak, mert már többször előfordult, hogy ez a társaság olyan pletykát indított, hogy “XY”-nal kavartam aminek semmi valóságalapja nem volt. Úgy gondolom, hogy akkor lennék korrekt, ha ezt elmondanám a páromnak. Mit gondoltok erről?
Köszönöm szépen a válszokat! Ilyen még nem fordult velem elő, és nem is rendszeresen járok bulizni mivel sportoló vagyok. Csak jól zártuk a szezont és megünnepeltük. A barátnőm sajnos nem látott semmi ilyet, hogy történt volna én pedig nem emlékszem. Szerintem egy fél lehetett nálam is jobban kiütve ő pedig az akivel elvileg smároltam.
Tényleg köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 14. 09:39
12/19 anonim válasza:
Igen, nekem megcsalás abszolút, a többségnek biztosan az.
2021. jún. 14. 09:46
13/19 anonim válasza:
Nekem az lenne. Nem megbocsáthatatlan ugyan, de nagyon mélyen meg lennék bántva ha a párom ezt tenné. És nem, erre az se mentség, hogy be voltál rúgva.
2021. jún. 14. 09:53
14/19 A kérdező kommentje:
Félreérted. Nem az a mentségem, hogy be voltam rugva. Egyszerűen csak nem emlékszem semmire, és nem tudom, hogy most mondjam-e el neki. Elvileg ez csak egy pletyka, én nem tudom hogy ez megtörtént-e vagy sem.
2021. jún. 14. 12:13
15/19 anonim válasza:
Ja, értem. Én elmondanám, hogy ezt terjesztik, de nem emlékszem semmire szóval fogalmam nincs, mi történt. Azért mondanám el, mert ha mástól tudja majd meg, ahogy írod terjed a pletyka, az sokkal rosszabb lesz.
2021. jún. 14. 12:22
16/19 anonim válasza:
Ha megtörtént, akkor a részegség nem mentség. Ettől függetlenül válogasd meg, hogy kikkel bulizol. Ha mindenképp velük kell lenned, ne tedd magad totálra. Meg amúgy se.
2021. jún. 14. 12:58
17/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, minek vagy ezeknek az embereknek a barátja, ha amúgy is pletykálnak, (lásd utolsó néhány gondolatod) meg nem állítanak le ivászat közben, hogy ennyi elég neked, ne üsd ki magad??
2021. jún. 14. 13:05
18/19 anonim válasza:
#9 tudom hogy off topic, de ez nem biztos. Kamasz koromban (nem vagyok rá büszke nyilván, meg manapság nem is csinálok már ilyen berugást) azért előfordult hogy úgy berúgtam hogy órák kiestek teljesen, de SOSE drogoztam és lehetetlen volt hogy bárki bármit beletegyen. Szóval simán alkoholtól is lehet ilyen állapotba kerülni.
De igen, a megoldás: alkoholt csak mértékkel, egy becsiccsentés még oké, de a csatakrészegség azért már nem.
2021. jún. 14. 17:30
19/19 anonim válasza:
1. én soha nem iszom öntudatlanra magam
2. amikor egyedül vagy a csajokkal megyünk, direkt odafigyelek és még annyit sem iszom, mint szoktam
3. amikor berúgok, akkor még szerelmesebb vagyok a barátomba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!