Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három szék közt estem a pad alá, mit tegyek? Járt még így valaki? (Megcsaltam a pasijaim.)
Sima nőgyalázó ócska incelkérdés.
Gondolom, álmodta.
Én szégyellem magam helyetted is, nőként.
Ne neked álljon feljebb, mikor egyik farokról a másikra szálldogálsz kapcsolatban. De az, hogy a szeretődet is megcsalod, hát félelmetes. :D
Kedves kérdező, a válaszom nem hozzád szól, ne haragudj, hanem a sok kommentelőhöz.
Azért érdekes, hogy a történet valszeg kamu, de legalábbis egyértelműen világos, ki és miért hibás, nem is találnak benne kapcsolódást a legtöbben - emiatt lényegében haszontalan stb.
De akkor mégis, ennyi kommentet hogy a csudába kaphat??? És annyira komolytalan, nem hétköznapi történet, hogy még a hozzászólások elolvasása is elpocsékolt idő sajnos... És hogy én is hozzászólok... De csak emiatt. Hozzátok, kedves hozzászólók, vagy idelátogatók, hogy mégis van-e értelme?
És eszembe jut, hogy mennyi komoly, mindennapi kérdésre sokszor alig van válasz, vagy egyáltalán nincs is... Szerelemről, szexről, házaséletről, párkapcsolatról stb, amiben azért a legtöbb embernek van tapasztalata, mégsem tartja érdemesnek, hogy hozzászóljon, tanácsot adjon, tapasztalatait ossza meg. Vagy csak trollkodjon...
A legtöbb hozzászólást nem olvastam vissza, ezért tisztelet a kivételnek, elnézést azoktól, akik érdemben álltak be a sorba. De akik nem, próbáljunk meg tanácstalan, tényleg segítségre váró kérdezőkhöz is hozzáállni válaszunkkal. Köszönöm!
#59 Igen, igazad van! Tudom.
Csak elgondolkodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!