Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három szék közt estem a pad alá, mit tegyek? Járt még így valaki? (Megcsaltam a pasijaim.)
Valamelyik helyében apádéknak is kipakoltam volna. 😃
De most kajak neked áll feljebb? Annyira hűtlen vagy, hogy még a szeretődet is "megcsalod" 😃
Inkább annak örülj, hogy egyik sem szakította le a májad.
Volt egy régi, nagyon találó mondás, amit az áldozathibáztató-ellenes emberek legszívesebben betiltanának, ez valahogy úgy hangzott, hogy "Aki k...rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb...sszák.", ennek civilizáltabb, gyerekeknek tanított változata pedig úgy fordult le, hogy "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.", vagy "Aki kardot ragad, kard által vész el."
Itt a párod lehet az egyetlen sértett fél, akinek van is jogalapja, hiszen ő naivan megbízott benned, nem ismerem, nem tudhatom milyen ember, de az alapján, hogy 1,5 évig sikerült titkolnod a viszonyt és vélhetően a sok távollétét anyagilag kompenzálja (amiből zabáltatod a szeretőidet a közös hűtőből és dugsz velük a közös lakásban).
Ha neked ez nem fért volna bele (pedig valamit valamiért, a pénz nem a fán terem), akkor lehetett volna GERINCED és szakíthattál volna vele.
Te a könnyebb és kényelmesebb utat választottad. Ráadásul még telhetetlen is voltál, igazából a kalandvágy vezérelt, még csak nem is egy félig-meddig jogos (bár ezt is illene inkább megbeszélni, de túl sokat azért ne várjunk ösztönlényektől) tartós kielégítetlenség, ahol
EMIATT valamelyik fél beújít egy szeretőt, mert otthon nem kapja meg az intimitást. Téged a színtiszta kalandvágy vezérelt.
Most meg visszanyalt a fagyi.
Én nem ítélkezem feletted, de mivel a saját magad által hozott, öntörvényű szabályaid alapján maradtál most alul, az olyan, erkölcshöz és morálhoz köthető szavakat, mint "jogosság" én nem hangoztatnám a helyedben, mert csak magadat teszed még nevetségesebbé.
Ha már eddig nem tudtál gerincet növeszteni, akkor most tennéd a legtöbbet azzal, ha MÉLTÓSÁGGAL FELVÁLLALALNÁD, hogy rib...nc voltál.
És nincs "DE", nincs kifogás, mert felnőtt ember vagy és tudtad, hogy mibe mész bele.
De felőlem azt csinálsz, amit akarsz, de akkor is a te helyzetedben jogosságról hadoválni kicsit az a "nyúl viszi a puskát" szitu, mint mikor a bűnöző pereli be a rendőrt, mert nyoma marad az orrtörésnek, vagy a tanyasi bácsit büntetik meg, mert a tolvaj belefullad az emésztőaknába.
Ez kamu kérdés , ugye?
Vagy ha mégis komoly, akkor tuti valami nincs rendben veled, hogy még nem is érzed jogosnak a reakciókat. Mégis mit gondoltál, mi lesz, ha minden kiderül? Folytathatod tovább a sorozatos megcsalásokat, átveréseket?
Ha apád lennék és ezt a sztorit megtudnám, akkor kivágnálak otthonról is.
Igazi p..avezérelt kanca vagy, megérdemelnéd,hogy soha ne legyen férfi az életedben.
De visszakapod nyugi, ott és akkor,amikor nem is számítasz rá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!