Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három szék közt estem a pad alá, mit tegyek? Járt még így valaki? (Megcsaltam a pasijaim.)
Ja , te fel is vitted a pasikat az első pasi lakására ? Az igen, bár szerintem teljesen normalis dolog, volt amikor a szerető kocsija akksija tonkrement és a ház előtt a külföldről érkező megcsalt kenyér kereső segített betolni :)
Normális dolog ez, csak páran nem értjük a világ működését
"Most komolyan én vagyok a szemét ebben a helyzetben, hogy mindegyikük ennyire gyerekesen viselkedik? Komolyan mint az ovisok, és még egy lehetőséget sem adnak."
HA ez komoly kérdés akkor az első utad a pszichológushoz vezessen.
Nem elég, hogy félrekúrsz fele annyi ideje, amennyi ideje "kapcsolatban vagy", még ez sem volt elég, mert neked minden jár ugye.. aztán csodálkozol ha visszanyal a fagyi. Nem szórakozhatsz emberek életével büntetlenül.
Ha ennyire viszket a lyukad akkor gerinced is legyen és máskor beszéld meg előre, hogy szeretnél szeretőket..
Viseld a következményeket szépen... itt akinek fel kéne nőni az pont te vagy.
Hogy mit tegyél? Köpj fel és állj alá.
26# Miért? Talán pisztolyt tartott a fejükhöz hogy ilyen nővel álljanak össze?
Nem értem. Mintha a pasiknak ez ne lett volna jó így ahogy van.
Most milyen komoly az a kapcsolat ahol nem veszi észre a pasi hogy csalja az asszony?
Megmondom én neked, csak dugja a párja de érzelmi biztonságot, törődést nem kap az ilyen nő az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!