Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ha impotenssé válnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha impotenssé válnátok, hajlandóak lennétek átváltani nyitott kapcsolatba, hogy szegény barátnőtök ne maradjon kielégítetlen?

Figyelt kérdés

2021. jún. 12. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Nem. A 7-essel értek egyet. Ha azt mondja, hogy ez neki így kevés, akkor azt el tudom fogadni, és akkor hagyjuk egymást, de egy nyitott kapcsolat számomra nem férne bele.

Zárójeles megjegyzés: az impotencia az esetek túlnyomó többségében gyógyítható urulógus vagy szexuálpszichológus segítségével, csak a férfiak többsége ilyen téren nem hajlandó külső segítséget kérni.

2021. jún. 12. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Persze, csak lenne pár szabálya:

1.Én erről ne tudjak

2.A szerető maradjon távol

3.Még utalás szinten se legyen gúnyolódás vagy "poénkodás" tárgya a dolog

Mivel a "szerelem" eszményében nem igazán hiszek, így a gyakorlatiasságé a főszerep.

2021. júl. 3. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

3-as!

Műfa.szról még nem hallottál?

2021. júl. 3. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Bár tudtam a választ, azért Megkérdeztem a férjemet, nemet mondott:)Nem. Attól hogy fizikailag aktusra nem képes adott esetben, még ugyanúgy szeret, tehát nem akarná, nem tudná elviselni hogy mással csináljam . Ugyan nem volt kérdés, de én nőként sem akarnék mással lefeküdni.

Egyetértek az 1- essel. Kielégíteni egy nőt, nem csak farokkal lehet. Nyalás, manuális izgatás, vibrátor + Max felcsatol magának egy szerszámot, és kész. Egymást szerető emberek közt a közös jelenlét, és az intimitás a legfontosabb. 3.4.5. stb személynek semmi helye egy párkapcsolatban/ házasságban.

2021. júl. 3. 18:50
 15/16 anonim válasza:
Bár az én problémám sincs még megoldva, minden impotenciával foglalkozó újságcikk és az orvosok is azt szajkózzák úton-útfélen, hogy a probléma ma már orvosolható. Meg hogy mindenki számára megtalálják a személyre szóló megoldást. Hogy az utóbbi mekkora nagy kamu? Nem tudom, de még reménykedem. Amúgy meg a párom, amikor naponta többször bírtam dugni, akkor se kívánta. Nincs hüvelyi orgazmusa. Mondjuk a nyalásból sem kért, nem igazán értem, hogy miért?
2023. aug. 2. 08:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el orvosolható, de lehet hogy két évtized mire jó helyen jársz és akkor már pénzbe is kerül. Legalábbis ez a saját tapasztalatom. Igen, nagyon nehéz erről megnyílni, de a saját Magad érdekében és a kapcsolat érdekében is muszáj. De természetesen sok sikert hozzá!
máj. 2. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!