Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha impotenssé válnátok, hajlandóak lennétek átváltani nyitott kapcsolatba, hogy szegény barátnőtök ne maradjon kielégítetlen?
Nem. A 7-essel értek egyet. Ha azt mondja, hogy ez neki így kevés, akkor azt el tudom fogadni, és akkor hagyjuk egymást, de egy nyitott kapcsolat számomra nem férne bele.
Zárójeles megjegyzés: az impotencia az esetek túlnyomó többségében gyógyítható urulógus vagy szexuálpszichológus segítségével, csak a férfiak többsége ilyen téren nem hajlandó külső segítséget kérni.
Persze, csak lenne pár szabálya:
1.Én erről ne tudjak
2.A szerető maradjon távol
3.Még utalás szinten se legyen gúnyolódás vagy "poénkodás" tárgya a dolog
Mivel a "szerelem" eszményében nem igazán hiszek, így a gyakorlatiasságé a főszerep.
3-as!
Műfa.szról még nem hallottál?
Bár tudtam a választ, azért Megkérdeztem a férjemet, nemet mondott:)Nem. Attól hogy fizikailag aktusra nem képes adott esetben, még ugyanúgy szeret, tehát nem akarná, nem tudná elviselni hogy mással csináljam . Ugyan nem volt kérdés, de én nőként sem akarnék mással lefeküdni.
Egyetértek az 1- essel. Kielégíteni egy nőt, nem csak farokkal lehet. Nyalás, manuális izgatás, vibrátor + Max felcsatol magának egy szerszámot, és kész. Egymást szerető emberek közt a közös jelenlét, és az intimitás a legfontosabb. 3.4.5. stb személynek semmi helye egy párkapcsolatban/ házasságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!