Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uralkodni akar felettem es csicskaztatni, de nem megyek bele a jatekba ezert buntet?
A napokba elkezdte, hogy uralom ala akar vonni. Nem megker, hanem kontkretan utasit, hogy ezt vagy azt csinaljam.
Ugraltatna olyanert, amit o is meg tud csinalni.
Engem hibaztat, ha ugy viselkedek vele mint o, mert o nem ezt csinalja, szoval en vagyok a rossz. Ezek utan ugy ment az utcan, mintha koze se lenne hozzam.
Most nem szol hozzam, ha szol is akkor ugy, mintha o szrta volna a spanyol viaszt.
Harom eves kapcsolat, eddig nem volt a fent emlitettekre pelda.
#20 Én egyetértek veled. Nagyon sokat tájékozódtam a témában, és egyáltalán nem okos minden nárcisztikus. Sőt, nem is minden nárcisztikus extrovertált, társasági. Tudom, hogy furcsa, de így van. Engem pl. borderline személyiségzavarral diagnosztizáltak pár évvel ezelőtt, utánaolvastam a saját bajomnak is, és borzasztóan zavart, hogy a bordert folyton egy mindenkivel kavaró, promiszkuis személynek írják le. Én nem ilyen vagyok, ettől függetlenül az önsértés, elhagyási trauma, impulzív vásárlás, éles hangulatváltások megvoltak. Ma már kevésbé szerencsére.
Az autistákra/Aspergeresekre is azt mondják, hogy rendkívül okosak, de nem, nem mindig azok. Általában egy szakterület megy nekik. Volt osztálytársam diagnosztizált auti, őt a biosz érdekelte, szóval mindig jelest kapott a vizsgákon, de minden másból kegyelemkettest. Többnyire átlagos IQ-val rendelkeznek.
Na, túl sokat beszéltem a mentális betegségekről, csak érintettként ugye nagyon zavarnak a tévhitek.
A kérdésben szereplő figura egyébként nem biztos, hogy nárcisztikus, ha csak pár napja viselkedik így. Én is azt gondolom, hogy talált valami hülye PUA trükköt, és azt hiszi, az beválik... Mondjuk szomorú, hogy egy 3 éves kapcsolatban kezdi alkalmazni, ahol már ki kellett alakulnia a bizalomnak, intimitásnak.
tőlem bezzeg megvonod a puncid kérdező :)
nem hiszem, hogy pua lenne, az más, nőfelszedési "taktika" , itt meg a nő már megvan. eddig még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!